Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Beats Studio Buds Bílá

Beats Studio Buds Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Beats Studio Buds Bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Beats Studio Buds Bílá .

Detailní informace

Zažijte pohlcující poslech hudby se sluchátky Beats Studio Buds - skutečnými bezdrátovými sluchátky s potlačením hluku.Ovládejte hlukDynamicky blokujte nechtěný vnější hluk pomocí funkce Active Noise Cancelling (ANC). Když potřebujete slyšet ruch kolem sebe, přepněte na režim Transparency, který pomocí externích mikrofonů mixuje zvuky kolem vás a přináší přirozený zážitek z poslechu.Poháněn prémiovým zvukemBeats Studio Buds jsou navrženy tak, aby poskytovaly kvalitní a vyvážený zvuk v kompaktním provedení prostřednictvím zcela přizpůsobené akus...tické platformy. Výsledek - pohlcující zvuk, který vám přitáhne emoce hudby ze studia k vašim uším.Až 8 hodin poslechuTyto sluchátka mají výdrž až na 8 hodin poslechu s dvěma dalšími nabíjeními, které zajišťuje kapesní nabíjecí pouzdro, což vám umožní kombinované přehrávání až 24 hodin. Pokud potřebujete trochu energie navíc, už 5-minutové nabíjení poskytne až 1 hodinu přehrávání.Kompatibilní s Apple a AndroidBez námahy přistupujte k jednoduchému párování pomocí Bluetooth na svém zařízení Apple nebo Android. Pokud si chcete s Apple užít hands-free, stačí použít Siri. Pokud používáte Android, stáhněte si aplikaci Beats a odemkněte další funkce. Typ: True Wireless In-Ear Mikrofon: Ano Aktivní odhlučnění: Ano Barva: Bílá Kompatibilita: Android Kompatibilita: iOS Konektor typu A: USB C Doba přehrávání (hodiny): 24.0 Bezdrátové nabíjení: Ne Stupeň ochrany krytem (IP krytí): IPX4 Voděodolnost: Ano Provoz na baterie: Ano Adaptér součástí: Ne Země původu: Čína Výška (cm): 2.55 Šířka (cm): 7.2 Hloubka (cm): 5.1 Hmotnost (g): 48.0 Napájení: USB a baterie Barva podle výrobce: Bílá Balení obsahuje: Silicone Eartips Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB-C Balení obsahuje: Nabíjecí pouzdro

Produkt je výrobek značky Beats ,distribuovaný s EAN kódem 0194252388433.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Beats, Zvuk Beats, Zvukové komponenty Beats, Sluchátka a náhlavní soupravy Beats, Sluchátka Beats.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 890,- Kč
1 797,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Beats Studio Buds Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beats a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beats najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Beats Studio Buds Bílá
Právě si prohlížíte...

3890,- Kč