Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Avantone Pro Planar

Avantone Pro Planar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Avantone Pro Planar z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Avantone Pro Planar .

Detailní informace

Díky planárním měničúm pro extrémní detaily a nejvyššímu pohodlí při dlouhých sessions jsou Avantone Planar dokonalým řešením pro mixážní techniky, hudebníky, podcastery a hi-fi nadšence. Planární budiče nabízejí neuvěřitelné výhody oproti tradičním budičúm s pohyblivou cívkou. Úžasná přesnost, špičkové detaily, čistota, přirozen&e...acute; basy a doba odezvy. Tradiční budiče s pohyblivou cívkou používají magnetické pole na tlačení / tažení budiče v jednom směru a spoléhají se na pružnost okolí, která ho vrátí do neutrální polohy. Planární budiče využívají technologii, která kombinuje principy mezi dynamickými a elektrostatickými budiči - jsou konstruovány pomocí přesného pole magnetů, které jsou rovnoměrně rozmístěny po obou stranách tenkého, elektricky aktivního diaframu. Sluchátka Avantone Planar také využívají otevřený design s dokonale vyladěnou komorou, která vede k velmi plochému frekvenčnímu prostředí bez typického nárůstu tlaku, akustické rezonance a frekvenční křivky uzavřených sluchátek. Výsledkem je audiofilský zážitek z poslechu, který si můžete dokonce vychutnat i přenosně! Součástí Avantone Planars je i vysoce kvalitní odnímatelný 3,5 mm kabel, který lze zapojit do obou stran! Planar se také dodává v ekologické tašce na rameno s prostorem pro vaše příslušenství - a dokonce i s pouzdrem na dodávaný kabel. Barva podle výrobce: Červená Aktivní odhlučnění: Ne Mikrofon: Ne Impedance (Ohm): 32.0 Barva: Červená Citlivost (dB): 104.0 Délka kabelu: 1,5 m Maximální akustický tlak - SPL (dB): 130.0 Provoz na baterie: Ne Balení obsahuje: Carrying Bag Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Audio kábl Hmotnost (g): 480.0 Země původu: Čína Výkon (Watt): 5.0 Frekvenční rozsah: 30Hz - 30kHz Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack Konstrukce: Otevřen Typ: Hi-Fi Typ: Sluchátka na uši

Produkt je výrobek značky Avantone Pro ,distribuovaný s EAN kódem 0696550489077.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Avantone Pro, Zvuk Avantone Pro, Zvukové komponenty Avantone Pro, Sluchátka a náhlavní soupravy Avantone Pro, Sluchátka Avantone Pro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 189,- Kč
Detail
2 359,- Kč
2 226,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Avantone Pro Planar a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Avantone Pro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Avantone Pro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Avantone Pro Planar
Právě si prohlížíte...

11290,- Kč