Avantone Pro MP1 Mixphones - 8% sleva

-8%
Avantone Pro MP1 Mixphones
4 748 5 189 961
4 748,- Kč

Původní cena: 5 189,- Kč


Hodnocení:


Avantone Pro MP1 Mixphones z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, sluchátka a náhlavní soupravy, sluchátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Avantone Pro MP1 Mixphones .

Zlevněné zboží

Mixphones MP1 Triple Play Personal Monitor s technologií Vari-Voice jsou vůbec první sluchátka s vícenásobným využitím, vhodné pro použití živě, DJ, studiové nahrávání, mixování, přehrávání a poslech. Unikátní design umožňuje uživateli pohybovat se mezi normálním neutrálním stereofonním polem, monofonním (mono) a speciálně tvarovaným režimem "mixu". Mi...xPhones MP1 je výtvor profesionálú v oboru a koncových uživatelů, kteří potřebují více než jen další sluchátka. Tento elegantní kousek průmyslových zvukových šperků je vyroben tak, aby zněl tak dobře, jak vypadá. Od výběru materiálů pro vytvoření fyzického krytu, který uspokojí zvukové potřeby a vizuální estetiku, až po velkorysé mušle, které pohodlně izolují a zakrývají jakýkoliv ušní lalok, jsou tyto profi sluchátka navržena pro seriózní uživatele. Velkorysé polstrování a otočný design zajišťují pohodlné nošení po celý den a použití v nejnáročnějších podmínkách. Balení obsahuje : Manuál Délka kabelu : 3 m Maximální akustický tlak - SPL (dB) : 130.0 Barva : Černá Barva podle výrobce : Černá Frekvenční rozsah : 18 Hz - 25 kHz Typ : Sluchátka na uši Konektor typu A : TRS 3,5 mm Jack Impedance (Ohm) : 16.0 Balení obsahuje : Carrying Bag Země původu : Čína Provoz na baterie : Ne Aktivní odhlučnění : Ne Hmotnost (g) : 550.0 Konstrukce : Uzavřené Barva podle výrobce : Stříbrná Citlivost (dB) : 113.0 Balení obsahuje : Audio kabel Bluetooth : Ne Typ : Studio Barva : Stříbrná Mikrofon : Ne

Produkt je výrobek značky Avantone Pro ,distribuovaný s EAN kódem 0713541493131.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Avantone Pro, Zvuk Avantone Pro, Zvukové komponenty Avantone Pro, Sluchátka a náhlavní soupravy Avantone Pro, Sluchátka Avantone Pro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

964,- Kč
931,- Kč
Detail
21 690,- Kč
Detail
9 459,- Kč
9 219,- Kč
Detail
7 589,- Kč
6 929,- Kč
Detail
1 032,- Kč
942,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Avantone Pro MP1 Mixphones a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, sluchátka a náhlavní soupravy sleva, sluchátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Avantone Pro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Avantone Pro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Avantone Pro MP1 Mixphones
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

4748,- Kč