Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Catrice Clean ID Ultra High Shine lesklá rtěnka odstín 010 True Color

Catrice Clean ID Ultra High Shine lesklá rtěnka odstín 010 True Color

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Catrice Clean ID Ultra High Shine lesklá rtěnka odstín 010 True Color z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, make-up na rty, rtěnky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Catrice Clean ID Ultra High Shine lesklá rtěnka odstín 010 True Color .

Detailní informace

Catrice Clean ID Ultra High Shine, , Rty pro ženy, Rtěnka Catrice Clean ID Ultra High Shine krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení. Vlastnosti: rty vypadají plně a zdravě hydratuje a pečuje o rty snadno se nanáší dodává rtům jemný lesk Složení: veganský produkt Jak používat: Rtěnku naneste jemnými tahy na rty od středu ke koutkům.

Produkt je výrobek značky Catrice ,distribuovaný s EAN kódem 4059729277862.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Catrice, Osobní péče Catrice, Kosmetika Catrice, Make-up Catrice, Make-up na rty Catrice, Rtěnky Catrice.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Catrice Clean ID Ultra High Shine lesklá rtěnka odstín 010 True Color a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, make-up na rty sleva, rtěnky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Catrice a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Catrice najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Catrice Clean ID Ultra High Shine lesklá rtěnka odstín 010 True Color
Právě si prohlížíte...

131,- Kč