Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043

Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043 z kategorie kutilství a řemeslo, elektroinstalace, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043 .

Detailní informace

Červená signální hlavice Harmony pochází od oblíbeného francouzského výrobce Schneider Electric. Využijete ji především v průmyslu, kde poslouží pro signalizaci předem určených funkcí na nejrůznějších průmyslových zařízeních. Nabízí skvělou viditelnost díky dostatečně výrazné integrované LED a stupeň krytí IP66. Specifikace červené signální hlavice Harmony ZB5AV043 V průmyslu je stejně jako kdekoli jinde důležité, aby signalizace funkčnosti jakéhokoli zařízení neušla pozornosti pracovníků, kteří s ním pracují. Červená signální hlavice Harmony j...e díky svému zpracování ­– plná čočka – velice dobře viditelná a pomáhá tedy spolehlivě předcházet potížím. Na čelní straně poskytuje stupeň krytí IP66 a celkově výrobek výtečně odolává otřesům, vibracím a chemickým přípravkům. Stejně jako ostatní současné výrobky proslulého výrobce Schneider Electric je červená signální hlavice Harmony vyrobena v souladu s principy programu Green Premium. Tímto programem společnost cílí na snížení negativních dopadů výroby na životní prostředí. Neobsahuje jedovaté těžké kovy ani rtuť. Zakoupit si u nás můžete i další ovládací hlavice a naše celková nabídka ovládacích a polohových spínačů je mnohem širší. Celkové rozměry červené signální hlavice Harmony jsou 29 mm x 29 mm x 31 mm. Technické detaily signální hlavice Harmony od Schneider Electric Průměr pro montáž červené signální hlavice Harmony je 22 mm a její hmotnost činí 0,017 kg. Okolní teplota pro provoz by se měla pohybovat v rozmezí -40 až +70°C. Certifikáty výrobku Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043 splňuje příslušné normy ČSN. O společnosti Schneider Electric Celosvětově působící firma Schneider Electric vznikla ve Francii v roce 1836. Zpočátku se zaměřovala na zpracování oceli a dalších kovů, později se přeorientovala na výrobu elektrických zařízení. Společnost provozuje výrobní závod i v České republice, konkrétně v Písku. V naší nabídce naleznete mnoho výrobků z produkce Schneider Electric. Doporučujeme prohlédnout si třeba řady zásuvek a vypínačů Unica, Asfora nebo Mureva. Škála společností Schneider vyráběných produktů je však mnohem širší a pokrývá například jističe do 125A, rozvaděče nebo proudové chrániče.

Produkt je výrobek značky Schneider Electric ,distribuovaný s EAN kódem 3389110908107.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Schneider Electric, Elektroinstalace Schneider Electric.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 15 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, elektroinstalace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schneider Electric a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schneider Electric najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schneider Electric Harmony hlavice signální červená plná čočka pro LED ZB5AV043
Právě si prohlížíte...

104,- Kč