Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Schneider Electric Harmony hlavice signální bílá plná čočka pro LED ZB5AV013

Schneider Electric Harmony hlavice signální bílá plná čočka pro LED ZB5AV013

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schneider Electric Harmony hlavice signální bílá plná čočka pro LED ZB5AV013 z kategorie kutilství a řemeslo, elektroinstalace, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Schneider Electric Harmony hlavice signální bílá plná čočka pro LED ZB5AV013 .

Detailní informace

Bílá signální hlavice ?22 plná čočka pro integ. LED. řada výrobků: Harmony XB5 - typ produktu nebo součásti: hlava pro signálku - kompatibilita: integrovaná LED - označení přístroje: ZB5 - průměr pro montáž: 22 mm - další informace o ovladači: s plnými čočkami. Výhody: Pokrok s důvěrou a jistotou Řada je navržena pro použití v průmyslu a kombinuje ve svých výrobcích jednoduchost nastavení a flexibilitu.. Ideální pro aplikace vyžadující dobrou odolnost proti chemickým přípravkům a/nebo dvojitou elektrickou izolaci.... Aplikace: - Průmysl: výrobc...i strojů, chemický průmysl, papírny, n?mořní aplikace, Sektor služeb a infrastruktura: výrobci rozv?děčů, potravin?řství a terci?lní sféra.. Výhody: Harmony, Váš vítězný styl. Řada je navržena pro použití v průmyslu a v sektoru služeb. Výrobky v sobě kombinují jednoduchost nastavení s kompaktní velikostí a flexibilitou. Ideální pro aplikace vyžadující dobrou odolnost proti chemickým přípravkům a/nebo dvojitou elektrickou izolaci.... Aplikace: - Průmysl: potraviny a nápoje, chemický průmysl, papírny, námořní aplikace, Sektor služeb a infrastruktura: výrobci panelů pro rozvod energie, potraviny a nápoje, mytí aut..

Produkt je výrobek značky Schneider Electric ,distribuovaný s EAN kódem 3389110908060.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Schneider Electric, Elektroinstalace Schneider Electric.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 15 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Schneider Electric Harmony hlavice signální bílá plná čočka pro LED ZB5AV013 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, elektroinstalace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schneider Electric a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schneider Electric najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schneider Electric Harmony hlavice signální bílá plná čočka pro LED ZB5AV013
Právě si prohlížíte...

104,- Kč