Rotoped inSPORTline Valdosa - 10% sleva

-10%
Rotoped inSPORTline Valdosa
Rotoped inSPORTline Valdosa
Rotoped inSPORTline Valdosa
Rotoped inSPORTline Valdosa
20 990 23 290 11
20 990,- Kč

Původní cena: 23 290,- Kč


Hodnocení:


Rotoped inSPORTline Valdosa z kategorie sport, cvičení a fitness, kardio, trenažéry, rotopedy, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Rotoped inSPORTline Valdosa .

Zlevněné zboží

Stabilní rotoped na doma, se kterým si dáte pořádně do těla. S tichým chodem, pohodlným nastavitelným sedlem a bohatou programovou nabídkou.. Rotoped inSPORTline Valdosa je ukázkovým příkladem kombinace stylového a ergonomického designu, spolehlivosti a vysoké funkčnosti. Na domácí použití lepší rotoped nenajdete. Rychle se s ním dostanete do kondice, shodíte přebytečná kila a posílíte svalstvo nohou. To vše v pohodlí domova.
Maximální komfort si užijete i při samotném cvičení. Široké sedlo si horizontálně a vertikálně nastavíte přesně pod...le svých potřeb a své výšky. Díky držáku na láhev nebude dodržování pitného režimu během tréninku sebemenším problémem. Rozteč mezi pedály je pouhých 17 cm. To zajišťuje dokonalou ergonomii pohybu, šlapání je jako na opravdovém kole.
Další výhodou rotopedu inSPORTline Valdosa je jeho robustnost. Váží 46,5 kg a při cvičení je tak velmi stabilní. Díky nízkému a prostornému nástupu při nasedání téměř není potřeba zvedat nohu, a je tak perfektní i pro starší a lidi s pohybovým omezením.
Ovládání je snadné a všechny potřebné informace přehledně zobrazí velký LCD displej. Na výběr máte z 12 přednastavených programů, HRC programu, který automaticky upravuje zátěž tak, aby bylo cvičení co nejefektivnější nebo třeba WATT programu, díky kterému udržíte požadovaný výkon po celou dobu tréninku. Nastavit a uložit si můžete i program vlastní.
Magnetický brzdný systém zajišťuje maximálně tichý chod a tepovou frekvenci si pohlídáte pomocí snímačů na madlech nebo hrudního pásu (není součástí balení).  
Robustní a promyšlená konstrukce
Vysoká kvalita zpracování a robustní rám zajišťuje vysokou stabilitu a nosnost až 130 kg. Konstrukce není jen bytelná, ale i chytře navržena. Minimální nástup jen pár centimetrů nad zemí umožňuje cvičit i starším nebo lidem s pohybovým omezením. Rozteč mezi pedály je pouhých 17 cm. Pohyb je tak velmi přirozený a podobný šlapání na opravdovém kole.  
Pohodlné a nastavitelné sedlo
Široké sedlo je velmi pohodlné, takže bez nepříjemných otlaků vydržíte i dlouhé tréninky. Nastavit si můžete přesně podle svých potřeb výšku sedla i jeho vzdálenost od řídítek. Komfortní posed si tak najde opravdu každý.
       Ideální program si vybere každý
Na výběr máte z bohaté nabídky programů. Rotoped inSPORTline Valdosa vám jich nabídne 12 přednastavených nebo třeba HRC program, který automaticky mění zátěž tak, abyste stále byli v optimální tepové frekvenci pro spalování tuků. Nastavit si samozřejmě můžete i vlastní program přesně podle svých požadavků.  
Praktické vychytávky
Samozřejmě myslíme i na komfort uživatele. Na rámu tak najdete držák na láhev, který pomůže při dodržování pitného režimu. Madla umožňují několik možností úchopu a zátěž si snadno nastavíte tlačítky pod displejem. I přes vyšší hmotnost stroje jej podle potřeb snadno přemístíte díky transportním kolečkům.
 
Klíčové vlastnosti:
stabilní rotoped na domácí použití
velmi tichý chod
pohodlné nastavitelné sedlo (horizontálně i vertikálně)
nízký a prostorný nástup vhodný i pro starší a lidi s pohybovým omezením
přehledný displej a bohatá programová výbava
HRC program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
WATT program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel vykonával nastavený výkon (například zvýší zátěž při snížení kadence šlapání)
Recovery program: orientační test, který po tréninku vyhodnotí vaši tělesnou kondici
počítač zobrazuje: spálené kalorie, rychlost, otáčky za minutu, čas, vzdálenost, výkon ve wattech, tepovou frekvenci Technický popis:
hmotnost zátěžového kola
9 kg
ovládání zátěže
elektronické
počet stupňů zátěže
16
brzdný systém
magnetický
volnoběh
ano
celkový počet programů
18
přednastavené programy
12
uživatelské programy
1
HRC program
ano
WATT program
ano
orientační test tělesné kondice (Recovery)
ano
změření množství tělesného tuku (Body Fat)
ne
manuální program
ano
snímače tepové frekvence
ano
držák na lahev
ano
stojan na tablet
ano
transportní kolečka
ano
systém vyrovnání nerovností
ano
přijímač hrudního pásu
ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie) nebo Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie)
hrudní pás součástí balení
ne
audio vstup
ne
sklápěcí konstrukce
ne
celkové rozměry stroje
d107 x š58 x v133 cm
rozměry ve sklopeném stavu
X
rozměry balení
d108 x š35 x v66 cm
maximální nosnost
130 kg
maximální výška cvičence
190 cm

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084101457.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Cvičení a fitness Insportline, Kardio Insportline, Trenažéry Insportline, Rotopedy Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 51.000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 539,- Kč
999,- Kč
Detail
3 749,- Kč
2 869,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rotoped inSPORTline Valdosa a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, kardio sleva, trenažéry sleva, rotopedy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rotoped inSPORTline Valdosa
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

20990,- Kč