Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K

Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K
Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K
Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K
Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K .

Detailní informace

Panasonic SC-TMAX40E Vytvořte si kdykoli a kdekoli fantastickou párty s pořádně našlapanými basy s bezdrátovým reproduktorovým systémem Panasonic SC-TMAX40E s výkonem 1200 W. Technologie Airquake Bass rozproudí každou párty prvotřídními basy, světelné efekty Max Dance vytvoří ještě podmanivější párty atmosféru a pomocí dvou konektorů můžete připojit mikrofony a užít si spoustu zábavy při karaoke. Výkonné basy Airquake Bass Dodejte vaší párty ten pravý rytmus s technologií Airquake Bass. Unikátní bassreflexový systém se stará o robustní rezonanc...i basů tím, že předává zvuk dále, aniž by došlo ke ztrátě rezonance zvuku generovaného zpoza jednotky subwooferu. Výsledkem jsou basy, které roztančí každou párty. Úžasné hudební zážitky TMAX40E přináší výkonný zvuk vycházející z 20cm wooferu, jenž je umocněný výkonem dvou zesilovačů. Důmyslné a vkusné provedení reproduktoru se stane skvělým doplňkem pro každou příležitost a postará se o vysoce kvalitní hudební zážitky. Vytvořte si párty, ať už jste kdekoli Užijte si dokonalý zvuk doma i na cestách díky kompaktní konstrukci TMAX40E. Vynikající atmosféru dodají každé párty světelné efekty s různými barvami Max Dance a kompaktní tělo umožňuje snadné přenášení. Spousta zábavy při zpěvu Užijte si vy i vaši přátelé spoustu zábavu při zpěvu duetů. Stačí připojit mikrofony pomocí dvou konektorů a využít celou řadu technologií pro vylepšení hlasu. Staňte se DJem Staňte se DJem a proměňte jakékoli místo během chvíle v taneční parket s aplikací Panasonic MAX Juke. Spárujte svůj smartphone se systémem TMAX40E bezdrátově pomocí Bluetooth a vybírejte skladby dle svého uvážení. * Kompatibilita: OS Android 4.1 nebo novější

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232894697.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Panasonic, Zvuk Panasonic, Zvukové komponenty Panasonic, Reproduktory Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 307,- Kč
Detail
4 055,- Kč
Detail
12 890,- Kč
11 990,- Kč
Detail
14 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Party reproduktor Panasonic SC-TMAX40E-K
Právě si prohlížíte...

14715,- Kč