Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Párty reproduktor Lenco BT-272 Black

Párty reproduktor Lenco BT-272 Black
Párty reproduktor Lenco BT-272 Black
Párty reproduktor Lenco BT-272 Black
Párty reproduktor Lenco BT-272 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Párty reproduktor Lenco BT-272 Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Párty reproduktor Lenco BT-272 Black .

Detailní informace

Party reproduktor Lenco BT-272 Vynikající reproduktor od oblíbené firmy Lenco už na první pohled fantasticky vypadá a na první poslech i fantasticky zní. Navíc nabízí spoustu unikátních funkcí, které z něj dělají toho nejlepšího společníka na nejrůznější večírky. Mezi takovými tak najdete například pulzující barevné podsvícení, možnost si nahlas zazpívat po připojení mikrofonu nebo streamování písniček z telefonu. Možnosti připojení Tím asi nejzajímavějším způsobem, kterým můžete přehrávat na tomto party reproduktoru hudbu je bezdrátové spárová...ní s telefonem pomocí Bluetooth. Pohodlně pak nastreamujete libovolný obsah bez nutnosti používat jakékoliv dráty. Nechybí však ani USB konektor pro připojení flanky plné muziky nebo čtečka SD karet. Zábavné karaoke Na každé párty se dříve nebo později začne zpívat. Pokud vám však nestačí slabě přizvukovat přehrávaným písničkám, můžete k reproduktoru připojit mikrofon a stát se opravdovou hvězdou vašeho večírku. Barevné podsvícení Každou oslavu pak kromě hudby jistě rozproudí nějaká pořádná světelná show. Proto je model Lenco vybaven barevnými světly s režimem Party light, která vytvoří kouzelnou a nezapomenutelnou atmosféru. Každý bude chtít tančit. Dlouhá výdrž Bezdrátový provoz žádného reproduktoru bohužel nevydrží věčně, a aby se vybitá baterie nestala zhoubou dokonale rozjetého večírku, musí nabídnout dostatečně dlouhý provoz. Ani tady vás tak reproduktor Lenco nenechá na holičkách a nabídne hned 7 hodin bez drátů, díky kterým tak může hudba vyhrávat doslova až do rána. Snadné přenášení Velkou výhodou přístroje jsou i jeho kompaktní rozměry, které však nijak neubírají na výkonu, a lehká konstrukce. Díky tomu je snadno přenosný a vy tak můžete dle libosti přenášet párty z jednoho pokoje do druhého. Nebo si jít naopak ve slunné odpoledne vychutnat s přáteli hudbu do parku.

Produkt je výrobek značky Lenco ,distribuovaný s EAN kódem 8711902043232.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenco, Zvuk Lenco, Zvukové komponenty Lenco, Reproduktory Lenco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
Detail
5 739,- Kč
5 449,- Kč
Detail

JBL Charge 5 Squad

Velikost Medium / Green / Jbl
4 410,- Kč
Detail

Edifier R980T Černá

Black / Plywood Housing / Edifier
2 190,- Kč
Detail
9 990,- Kč
9 209,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Párty reproduktor Lenco BT-272 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Párty reproduktor Lenco BT-272 Black
Právě si prohlížíte...

1323,- Kč