Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

OneConcept V-15-BT Bílá

OneConcept V-15-BT Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


OneConcept V-15-BT Bílá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným OneConcept V-15-BT Bílá .

Detailní informace

Oneconcept V-15-BT je stereofonní systém, který komunikuje s každým představitelným mobilním zvukovým komponentem. Uprostřed přístroje je vertikálně zabudovaný přehrávač CD-MP3 a zabudovaný rádiový tuner. Rozhraní Bluetooth umožňuje bezdrátové streamování hudby z vašeho smartphonu, tabletu nebo notebooku. Spojení probíhá intuitivně a bez větší námahy. Snadno př&iacu...te;stupný na vrchu zabudovaný port USB umožňuje přístup k MP3 skladbám z USB klíčů a MP3 přehrávačů. Dále obsahuje vstup AUX pro připojení kabelových zvukových zařízení, jako jsou mobilní telefony, notebooky nebo menší vysílače signálu. Kromě upevnění na stojan nabízí i možnost upevnění na zeď. Motorizovaný panel mechaniky CD v elegantním hliníkovém vzhledu činí z vertikálního systému nenápadný, ale zároveň stylový kontaktní bod v různých bytových zařízeních. Díky programovatelnému alarmu je audiosystém ideální pro použití jako rádiobudík v ložnici. Země původu: Čína Počet v balení (ks): 1 Barva: Bílá Provoz na baterie: Ne Bluetooth: Ano AUX IN: Ano USB: Ano Vstup na SD: Ne Vstupy: AUX Vstupy: USB Rádio: FM Mikrofonní vstup: Ne Adaptér součástí: Ne Dálkové ovládání: Ano Barva podle výrobce: Bílá Napájení: 230V Šířka (cm): 45.5 Výška (cm): 19.3 Hloubka (cm): 10.5 Hmotnost: 2 kg CD-R/RW: Ano Kompatibilní s: Android Kompatibilní s: Windows Kompatibilní s: iOS Kompatibilní s: macOS Typ: Loudspeaker System WiFi: Ne Balení obsahuje: Dálkový ovladač Balení obsahuje: AUX Cable Balení obsahuje: Adaptér

Produkt je výrobek značky Oneconcept ,distribuovaný s EAN kódem 4260435915003.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Oneconcept, Zvuk Oneconcept, Zvukové komponenty Oneconcept, Reproduktory Oneconcept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 149,- Kč
Detail

Edifier T5

Black / MDF / Edifier
4 190,- Kč
Detail
1 828,- Kč
Detail

Stříbrné náušnice had se zirkonem 11434.1 crystal

Bílá / Stříbro 925/1000 / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
759,- Kč
Detail

Stříbrné náušnice kruhy se zirkony 11437.1 crystal

Bílá / Stříbro 925/1000 / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
1 303,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

OneConcept V-15-BT Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oneconcept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oneconcept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OneConcept V-15-BT Bílá
Právě si prohlížíte...

1990,- Kč