Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home - 40% sleva

-40%
Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home
Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home
Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home
Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home
1 585 2 645 968
1 585,- Kč

Původní cena: 2 645,- Kč


Hodnocení:


Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home .

Zlevněné zboží

Energy Smart Speaker 5 Home Ovládejte svůj život hlasem s chytrým reproduktorem Energy Sistem Smart Speaker 5 Home s vestavěnou osobní asistentkou Alexou. Chcete vědět, jak hustá je doprava, jaké je počasí nebo si chcete poslechnout svoji oblíbenou hudbu? Stačí vyslovit hlasový povel a dostanete vše, o co si řeknete. Jeden povel, nekonečné možnosti Proč si pořizovat obyčejný "hloupý" reproduktor, když můžete mít chytrý s osobní asistentkou, který vám vždy rád přispěchá na pomoc? Požádejte Alexu o svoji oblíbenou skladbu, projděte si svůj kalend...ář nebo si nechte přečíst předpověď počasí. Nekonečné možnosti čekají jen na váš hlasový povel. Užijte si bezdrátový poslech hudby Přehrávejte si svoji oblíbenou hudbu kdykoli se vám zachce. Stačí spárovat svůj chytrý telefon bezdrátově pomocí Bluetooth, nebo si vytvořit Multiroom systém reproduktorů přes Wi-Fi a poté si už jen užít ničím nerušený poslech svých oblíbených skladeb ve vysoké kvalitě na domácím reproduktoru se skvělým výkonem 16 W. Díky pasivní membráně si všechny písničky užijete s dechberoucími basy. Ve dvou (a více) se to lépe táhne Vytvořte si doma multiroom síť reproduktorů a užívejte si v každém pokoji poslech své oblíbené hudby. Stačí spárovat reproduktory dohromady a ovládat je pomocí mobilní aplikace Energy Multiroom Wi-Fi. Díky svému elegantnímu designu se navíc reproduktor stane stylovým doplňkem každého interiéru.

Produkt je výrobek značky Energy Sistem ,distribuovaný s EAN kódem 8432426446612.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Energy Sistem, Zvuk Energy Sistem, Zvukové komponenty Energy Sistem, Reproduktory Energy Sistem.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

JBL Clip 4 Black

Velikost Small / Black / Jbl
1 650,- Kč
Detail
21 690,- Kč
Detail
14 890,- Kč
Detail
18 490,- Kč
17 590,- Kč
Detail
10 399,- Kč
9 509,- Kč
Detail

Edifier S3000 Pro

Brown / Plywood Housing / Edifier
21 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Energy Sistem a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Energy Sistem najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multiroom reproduktor Energy Sistem Smart Speaker 5 Home
Právě si prohlížíte... - 40% sleva

1585,- Kč