Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Heco Ascada 2.0 Piano Black

Heco Ascada 2.0 Piano Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Heco Ascada 2.0 Piano Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Heco Ascada 2.0 Piano Black .

Detailní informace

Napájen stereofonní reproduktor Bluetooth
Ascada 2.0 je exkluzivní policový reproduktorový systém HECO, který nabízí vysoký stupeň flexibility a širokou škálu možných aplikací. Audio signály lze reprodukovat pomocí mnoha připojení nebo bezdrátově přes Bluetooth. Nejmodernější kodek aptX ve velké míře zaručuje bezztrátový přenos signálu. Komponenty Ascada 2.0 lz...e dokonce použít jako externí zvukové zařízení pro PC.
 
Souprava Bluetooth stereofonních reproduktorů je plně aktivní a její integrovaný zesilovač, který generuje 35 wattů na kanál, poskytuje výkon a zajišťuje vynikající zvukový výkon. To znamená, že externí zesilovač je proto nepotřebný. Robustní skříňka MDF, která je k dispozici v černém nebo bílém provedení s vysokým leskem a se zahnutými bočními panely, pojme vysoce kvalitní hedvábné kombinované kopule, basový a střední měnič s lehkým kuželem z dlouhého vlákna, který byl optimalizován pro přehrávání v širokém rozsahu a basově -Střední měnič s potaženým ocelovým košem pro minimální vibrace. Jeho vysoce výkonný port USB znamená, že se dají pohodlně nabíjet i smartphony a tablety. Počet v balení (ks): 2 Typ: Regálové Impedance (Ohm): 8.0 Výškový reproduktor: 1" Barva: Černá Citlivost: 89 dB Citlivost (dB): 89.0 Basový reflexní port: Ano Dělící frekvence (kHz): 2.6 Dělící frekvence: 2600 Hz Materiál ozvučnice: MDF Bluetooth: Ano Šířka (cm): 18.4 Výška (cm): 28.0 Hloubka (cm): 28.4 Adaptér součástí: Ne Hmotnost netto (kg): 7.5 Země původu: Čína Barva podle výrobce: Piano Black Výkon RMS: 35 W Basový reproduktor: 5" Dálkové ovládání: Ano Výkon (Watt): 70.0 Výkon: 70 W Počet pásem: 2-pásmová Typ: Bezdrátový

Produkt je výrobek značky Heco ,distribuovaný s EAN kódem 4029678763105.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Heco, Zvuk Heco, Zvukové komponenty Heco, Reproduktory Heco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: MDF
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 569,- Kč
6 090,- Kč
Detail
9 570,- Kč
9 419,- Kč
Detail

JBL Charge 5 Green

Velikost Medium / Green / Jbl
4 590,- Kč
Detail
6 739,- Kč
Detail
2 307,- Kč
Detail
8 459,- Kč
Detail
21 090,- Kč
17 469,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Heco Ascada 2.0 Piano Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Heco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Heco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Heco Ascada 2.0 Piano Black
Právě si prohlížíte...

12890,- Kč