Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Boston Acoustics CS-23 II Černá

Boston Acoustics CS-23 II Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Boston Acoustics CS-23 II Černá z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Boston Acoustics CS-23 II Černá .

Detailní informace

Dvoupásmový regálový reproduktor Boston Acoustics CS 23 II, nabízí výjimečný zvuk za přijatelnou cenu, je ideálním doplňkem vašeho domácího kina nebo hudebního systému. Byl navržen s použitím špičkových komponentů, které zajišťují ohromující zvukovou reprodukci na širokém spektru frekvencí. Korekční výškový reproduktor s měkkou kupol&iacu...te; Kortec nabízí ostré, vysoké frekvence, zatímco graphite-injected basové reproduktory poskytují větší basovou odezvu při menším výkonu zesilovače. S reproduktorem CS 23 II si můžete vychutnat své oblíbené média v mimořádně detailním stereofonním zvuku. Reproduktor je vybaven tradiční hranatou skříňkou navrženou pro optimální akustiku. Spárujte ho s ostatními reproduktory ze série Classic II a vytvořte rozsáhlou filmovou zvukovou scénu.Každý reproduktor v CS 23 II je vybaven nejlepšími zvukovými technologiemi společnosti Boston Acoustics. Tento systém obsahuje bostonský Deep Channel Design: polymerové basové woofry jsou vstřikované do grafitu, což jim umožňuje vytvářet rezonančnejší basový zvuk. Výškové reproduktory mají design s měkkou kupolí a byly ošetřeny ztužovacím prostředkem, aby se eliminovala vysokofrekvenční zpětná vazba, která obvykle doprovází kovové výškové reproduktory.Model CS 23 II obsahuje i další inteligentní funkce vylepšující zvuk. Dráty reproduktorů jsou vybaveny päťcestnými pozlacenými vazebnými sloupky, které zajišťují bezpečné a spolehlivé připojení drátu. Zlaté desky také pomáhají zachovat přenos signálu a minimalizují frekvenční ztráty a mezery. Kromě toho má reproduktor magnetické stínění MagnaGuard, které pomáhá předcházet rušení videa, když je reproduktor umístěn blízko obrazovky. Typ: Regálové Výkon: 10 W - 150 W Frekvenční rozsah: 120 Hz - 20 kHz Dělící frekvence: 2,7 kHz Impedance (Ohm): 8.0 Citlivost (dB): 89.0 Materiál ozvučnice: Dřevěná Ozvučnice Basový reflexní port: Ano Basový reproduktor: 3,5" Výškový reproduktor: 1" Barva: Černá Šířka (cm): 12.7 Hloubka (cm): 12.4 Výška (cm): 19.5 Hmotnost netto (kg): 1.8 Balení obsahuje: Manuál Země původu: USA Počet v balení (ks): 2 Barva podle výrobce: Černá Počet pásem: 2-pásmová Systém: Pasivní

Produkt je výrobek značky Boston Acoustics ,distribuovaný s EAN kódem 0690283479763.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Boston Acoustics, Zvuk Boston Acoustics, Zvukové komponenty Boston Acoustics, Reproduktory Boston Acoustics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Plywood Housing
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 939,- Kč
Detail

Wilier Garda Disc SET Black/Red S

Velikost S / Red Black / Carbon fibers / Wilier
79 116,- Kč
Detail
68 980,- Kč
63 189,- Kč
Detail

Wilier Garda Rim SET Black/Red Mat M

Velikost M / Red Black / Carbon fibers / Wilier
65 531,- Kč
Detail
68 980,- Kč
64 499,- Kč
Detail

Bergamont Grandurance 4 SET Shiny Greenish Grey 52

Velikost 52 / Grey / 6061-T6 Aluminum Alloy / Bergamont
30 670,- Kč
Detail

Bergamont Grandurance 4 SET Shiny Greenish Grey 55

Velikost 55 / Grey / 6061-T6 Aluminum Alloy / Bergamont
30 670,- Kč
Detail

Bergamont Grandurance 4 SET Shiny Greenish Grey 58

Velikost 58 / Grey / 6061-T6 Aluminum Alloy / Bergamont
30 670,- Kč
Detail
55 270,- Kč
Detail

New Era Boston Celtics NBA Patch 9Fifty Kšiltovka Černá

Velikost M-L / Černá / 100% bavlna / Pro muže / New era
1 099,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Boston Acoustics CS-23 II Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Boston Acoustics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Boston Acoustics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Boston Acoustics CS-23 II Černá
Právě si prohlížíte...

4090,- Kč