Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Boston Acoustics CS-225C II Černá Hi-Fi Centrální reproduktor

Boston Acoustics CS-225C II Černá Hi-Fi Centrální reproduktor

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Boston Acoustics CS-225C II Černá Hi-Fi Centrální reproduktor z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Boston Acoustics CS-225C II Černá Hi-Fi Centrální reproduktor .

Detailní informace

Středo-kanálový reproduktor Boston Acoustics CS 225C II, který nabízí výjimečný zvuk za přijatelnou cenu, je ideálním doplňkem vašeho domácího kina nebo hudebního systému. Byl navržen s použitím špičkových komponentů, které zajišťují ohromující zvukovou reprodukci na širokém spektru frekvencí. Korekční výškový reproduktor s měkkou kupolí ...Kortec nabízí ostré, vysoké frekvence, zatímco graphite-injecte basové reproduktory poskytují větší basovou odezvu při menším výkonu zesilovače.S reproduktorem CS 225C II Center Channel si můžete vychutnat své oblíbené média v mimořádně detailním stereofonním zvuku. Reproduktor je vybaven obdélníkovým kabinetem navrženým pro optimální akustiku. Spárujte ho s ostatními reproduktory ze série Classic II a vytvořte rozsáhlou filmovou zvukovou scénu.Model CS 225C II je vybaven nejlepšími zvukovými technologiemi společnosti Boston Acoustics. Reproduktor má design Deep Channel design: polymerové basové woofry jsou vstřikované do grafitu, což jim umožňuje vytvářet rezonančnejší basový zvuk. Výškové reproduktory mají design s měkkou kupolí a byly ošetřeny ztužovacím prostředkem, aby se eliminovala vysokofrekvenční zpětná vazba, která obvykle doprovází kovové výškové reproduktory. Společně jsou výškové a basové reproduktory schopné reprodukovat frekvence od 80 Hz do 25 KHz, což zajišťuje věrné přehrávání vašeho zvuku a hudby.Model CS 225C II obsahuje i další inteligentní funkce vylepšující zvuk. Dráty reproduktorů jsou vybaveny päťcestnými pozlacenými vazebnými sloupky, které zajišťují bezpečné a spolehlivé připojení drátu. Zlaté desky také pomáhají zachovat přenos signálu a minimalizují frekvenční ztráty a mezery. Kromě toho je reproduktor vybaven magnetickým stíněním MagnaGuard, které pomáhá předcházet rušení videa, pokud je umístěn v blízkosti vaší obrazovky. Počet v balení (ks): 1 Barva: Černá Typ: Center Speaker Basový reflexní port: Ano Výkon: 175 W Basový reproduktor: 5,25" Výškový reproduktor: 1" Frekvenční rozsah: 80 Hz - 25 kHz Impedance: 8 Ohm Dělící frekvence: 2,4 kHz Citlivost (dB): 89.0 Materiál ozvučnice: Dřevěná Ozvučnice Balení obsahuje: Manuál Šířka (cm): 41.4 Výška (cm): 18.8 Hloubka (cm): 21.0 Hmotnost netto (kg): 6.0 Země původu: USA Vstupy: Speakers Level Barrier Strips Barva podle výrobce: Černá Počet pásem: 2-pásmová

Produkt je výrobek značky Boston Acoustics ,distribuovaný s EAN kódem 0690283479824.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Boston Acoustics, Zvuk Boston Acoustics, Zvukové komponenty Boston Acoustics, Reproduktory Boston Acoustics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Plywood Housing
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
Detail
7 289,- Kč
Detail
2 307,- Kč
Detail
8 459,- Kč
Detail
14 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Boston Acoustics CS-225C II Černá Hi-Fi Centrální reproduktor a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Boston Acoustics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Boston Acoustics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Boston Acoustics CS-225C II Černá Hi-Fi Centrální reproduktor
Právě si prohlížíte...

3290,- Kč