Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bose Soundlink Revolve Plus Stříbrná

Bose Soundlink Revolve Plus Stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bose Soundlink Revolve Plus Stříbrná z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bose Soundlink Revolve Plus Stříbrná .

Detailní informace

Kompaktní a přenosný reproduktor s technologií Bluetooth, vodotěsnou konstrukcí a 360° projekcí zvuku. Reproduktor Bose SoundLink Revolve+ je jako stvořený na cesty s vaší oblíbenou hudbou. Reprobox je vyroben z pevných a odolných materiálů a jeho oblé tvary a kompaktní velikost z něj dělají perfektní přenosný reprobox, jehož skvělý zvuk si užijete nejen vy, ale i všichni kolem vás díky široké 360° projekci zvuku. Obavy ze špatného počasí na cestách můžete hodit za hlavu, SoundLink Revolve+ je odolný vůči vodě a jeho fungování kapky deště nijak... neuškodí, kromě toho je odolný i vůči otřesům a pádu. Vestavěná baterie má výdrž až 16 hodin a zařízení je přizpůsobeno pro přijímání telefonických hovorů. Kromě telefonních hovorů je SoundLink Revolve+ kompatibilní i s technologií Siri a Google Voice Commands. Samozřejmostí je dosah bezdrátového signálu 10 m. Rozměry: 152 x 82 x 82 mm, hmotnost: 0,9 kg. Barevné provedení: Silver Barva: Stříbrná Země původu: Čína Hmotnost: 900 g Adaptér součástí: Ano Napájení: Adaptér, USB Bluetooth: Ano Provoz na baterie: Ano Doba přehrávání (hodiny): 16.0 Vestavěný reproduktor: Ano Barva podle výrobce: Stříbrná : 20210325.0 Kapacita baterie: 1600 mAh AUX IN: Ano Typ baterie: Integrované Doba nabíjení (hodiny): 4.0 Vstup na SD: Ne Typ: Portable Speaker Voděodolnost: IPX4 Nepromokavé: Ano Velikost: Medium

Produkt je výrobek značky Bose ,distribuovaný s EAN kódem 0017817741491.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Bose, Zvuk Bose, Zvukové komponenty Bose, Reproduktory Bose.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Medium
  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

JBL Tuner 2 White

Velikost Small / White / Jbl
2 590,- Kč
Detail
5 039,- Kč
Detail
30 890,- Kč
29 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bose Soundlink Revolve Plus Stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bose a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bose najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bose Soundlink Revolve Plus Stříbrná
Právě si prohlížíte...

7390,- Kč