Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY

BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY
BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY
BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY
BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY .

Detailní informace

Užij si hudbu na maximum s přenosným reproduktorem Energy Urban Box 5+. Nabízí výkon 20 W a výdrž baterie až 10 hodin, takže můžeš poslouchat oblíbenou hudbu celý den. Pomocí technologie True Wireless Stereo lze spárovat až 2 reproduktory současně a užít si 2x lepší zvukový výkon. Kromě toho si můžeš přehrávat hudbu v MP3 z paměťových karet nebo USB disků (až do 64GB). Reproduktor má vestavěný přijímač FM rádia, díky tomu můžeš kdykolik přeladit na svoji oblíbenou stanici a poslouchat hudbu nebo nejnovější události. Stylový design - látkový pot...ah a pogumovaný povrch reproduktoru zajistí odolnost proti stříkající vodě. Můžeš ho vzít jak na koupaliště tak na výlet mimo město. Plusem reproduktoru je i funkce Hands-Free pro snadné vyřizování telefonátů. Technické parametry: ZVUK 2.0 stereo Reproduktory: 2x 57mm širokopásmové reproduktory Pasivní zářič: 2 basové membrány Frekvenční rozsah: 80 Hz ~ 18 kHz Poměr signál/šum: > 60 dB VÝKON 20 W (RMS) MIKROFON Citlivost: -42 dB ±3dB

Produkt je výrobek značky Energy Sistem ,distribuovaný s EAN kódem 8432426451081.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Energy Sistem, Zvuk Energy Sistem, Zvukové komponenty Energy Sistem, Reproduktory Energy Sistem.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

JBL Charge 5 Teal

Velikost Medium / Turquoise / Jbl
4 590,- Kč
Detail
4 519,- Kč
4 382,- Kč
Detail
10 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Energy Sistem a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Energy Sistem najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BLUETOOTH REPRODUKTOR ENERGY URBAN BOX 5+, ARMY
Právě si prohlížíte...

1869,- Kč