Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený
Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený
Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený
Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený .

Detailní informace

Vynikající přenosný reproduktor Sony SRS-XB12 Skvělý reproduktor od firmy Sony s označením SRS-XB12 zaujme už na první pohled elegantním a velmi kompaktním designem. Navíc se může pochlubit i vynikající zvukovou produkcí, kterou zvýrazňuje funkce Extra Bass. Vniveč nepřijdou ani vlastnosti jako je odolnost proti prachu nebo vodě, díky čemuž se o přístroj nemusíte příliš strachovat. Silný a čistý zvuk I přes své malé rozměry to umí reproduktor SRS-XB12 dokonale rozpálit. O to se postará zejména funkce Extra Bass. Díky propracované spolupráci mez...i pasivním měničem a reproduktorem dochází ke zvýraznění hlubších tónů a tak i, jak název technologie napovídá, zvýraznění bassů. Všude s vámi Ať už se chystáte kamkoliv, reproduktor může pohodlně s vámi. Díky své kompaktní konstrukci je neuvěřitelně snadno přenosný a skvěle se vejde do každého batohu, tašky nebo jen tak do dlaně. Vaše oblíbené písničky si tak užijete například na terase s rodinou nebo v parku s přáteli. Naprosto voděodolný Díky stupni krytí IP67 se můžete spolehnout na maximální ochranu proti vodě. Reproduktor tak s přehledem přežije i pád do vody, přičemž déšť nebo polití mu nebudou dělat nejmenší problémy. Naprosto prachuvzdorný Stupeň krytí IP67 prozrazuje i vysokou odolnost proti prachu. Díky tomu si reproduktor můžete vzít s sebou prakticky kamkoliv, klidně i na stavbu. Přehrávání bude krásně čisté a siné. Stvořený pro přenášení Díky vlastnostem, jako jsou kompaktní rozměry i ochrany proti vodě a prachu je reproduktor SRS-XB12 opravdu přímo stvořený, aby cestoval kamkoliv s vámi. K tomu navíc vypomáhá i odnímatelný pásek, kterým přístroj snadno připnete například k batohu.

Produkt je výrobek značky Sony ,distribuovaný s EAN kódem 4548736091313.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sony, Zvuk Sony, Zvukové komponenty Sony, Reproduktory Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 549,- Kč
Detail
7 289,- Kč
Detail
19 990,- Kč
17 790,- Kč
Detail
2 702,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12, červený
Právě si prohlížíte...

1449,- Kč