Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý

Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý
Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý
Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý
Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý .

Detailní informace

Bezdrátový reproduktor Bose SoundLink Micro Jedinečný bezdrátový reproduktor nesoucí označení Micro patří k těm nejmenším přístrojům z nabídky společnosti Bose. Skvěle se tak hodí například na cesty, a to jak do města, tak do přírody, kde vynikne i jeho vysoká odolnost a ochrana proti vodě. I přesto své se však chlubí propracovaným zvukovým podáním Jako stvořený na cesty Reproduktor je naprosto perfektním společníkem na každý výlet, projížďku na kole, kempování nebo dovolenou. Díky jeho kompaktním rozměrům, nízké váze a odolné konstrukci se tot...iž snadno přenáší a to klidně i hozený mezi ostatními věcmi v batohu. S odolným natahovacím poutkem ho pak pohodlně připevníte například na řídítka, na batoh či kamkoliv vás napadne. Vysoká odolnost Nejen na cestách přijde vhod i velmi odolná konstrukce. Ta je dána zejména silikonovým pokrytím, které přístroj spolehlivě ochrání v případě pádu nebo při přenášení v batohu. Zároveň se však velmi příjemně drží, takže nepadá z ruky sám od sebe a navíc se i skvěle se přenáší. Odolnost proti vodě IPX7 vám pak dodá klid, pokud s sebou reproduktor berete například k vodě nebo vás zastihne déšť. Dlouhá výdrž Reproduktor Bose je vybaven baterií s extra dlouhou výdrží. Na jedno nabití totiž nabízí krásných šest hodin, což vystačí na celé odpoledne či večer poslechu. A pokud se vám to zdá málo, počkejte, až uslyšíte silný a plný zvuk, který po takovou dobu, dokáže přístroj produkovat. Snadná dostupnost Jednou z důležitých vlastností je i snadno dostupný osobní asistent od Applu i Googlu. Hlasové příkazy můžete zadávat po stisknutí jediného tlačítka a zadávat tak poznámky, psát zprávy nebo rezervovat restaurace i bez nutnosti hledat váš telefon. Pohodlné ovládání Kromě tlačítek můžete svůj reproduktor ovládat i pomocí zdarma stažitelné mobilní aplikace. Tam máte na jednom místě pohodlně dostupná všechna nastavení, která jen přístroj nabízí. Pomocí užitečných tipů pak nastavení bude rychlé, zábavné a navíc vám pomůže dostat z vašeho reproduktoru maximum.

Produkt je výrobek značky Bose ,distribuovaný s EAN kódem 0017817768429.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Bose, Zvuk Bose, Zvukové komponenty Bose, Reproduktory Bose.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

JBL PartyBox 310

Black / Polypropylene / Jbl
14 490,- Kč
Detail
14 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bose a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bose najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přenosný reproduktor Bose SoundLink Micro, černý
Právě si prohlížíte...

2567,- Kč