Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý

Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý
Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý
Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý
Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý .

Detailní informace

LAMAX Storm1 Vytvořte si s vašimi přáteli tu nejlepší párty, ať jste kdekoli, s nejhlasitějším Bluetooth reproduktorem LAMAX Storm1 v černé barvě. Bezdrátový reproduktor Storm1 uhrane nadupaným výkonem o síle 40 W, díky vodotěsnému tělu se nezalekne ani deště a zásluhou pogumovaného povrchu vydrží i náročnější zacházení. Na jedno nabití si přitom můžete užívat poslech až 15 hodin a bezdrátová technologie Bluetooth 5.0 se postará o přenos hudby na vzdálenost až 15 metrů. Výkon 40 W Díky dvěma měničům dosahuje Storm1 špičkového výkonu 40 W. Těšit... se můžete na opravdu silný zvuk. Výdrž 15 hodin LAMAX Storm1 obsahuje baterii o kapacitě 6600 mAh, díky které si na jedno nabití můžete užívat poslech hudby celých 15 hodin. Bluetooth připojení Spárujte LAMAX Storm1 se svým chytrým telefonem pomocí bezdrátové technologie Bluetooth a streamujte svoje oblíbené písničky na vzdálenost až 15 metrů. Vodotěsnost IP67 Díky vodotěsnému krytí IP67 reproduktor jen tak něco nepoloží. Můžete jej na 30 minut potopit do hloubky jednoho metru, hodit do sněhu nebo nechat v dešti. Vyberte si režim dle nálady Přizpůsobte si zvuk dle své nálady nebo situace výběrem z několika různých režimů. Pořádáte zahradní grilovačku s přáteli? Zapněte si Super Bass. Chcete ozvučit celou místnost? Dejte přednost Hall módu. Chcete si užít romantiku při západu slunce? Režim normal vám zprostředkuje poslech vašich oblíbených písní bez zkreslení. Storm1 zaujme špičkovým zvukovým výkonem 40 W, který navíc můžete znásobit připojením dalšího reproduktoru pomocí funkce TWS. Parťák do nepohody LAMAX Storm1 se díky svému přenosnému provedení stane vašim věrným parťákem na všech cestách. Navzdory svému bytelnému designu se pohodlně vejde do batohu nebo příruční tašky, takže si jej můžete vzít na dovolenou, na párty k bazénu nebo do města. K tomu se bude hodit i jeho odolnost proti vodě, sněhu a prachu. Díky velké baterii navíc zvládne až 15 hodin přehrávání na jeden zátah. Široké možnosti konektivity Zásluhou použití nejnovější technologie bezdrátového přenosu Bluetooth ve verzi 5.0 si můžete užívat kvalitní poslech hudby na vzdálenost až 15 metrů a to mnohem delší dobu na jedno nabití. Pro rychlé spárování s vaším chytrým telefonem nebo tabletem lze využít technologii NFC, propojení kabelem zajišťuje 3,5mm jack konektor nebo lze využít microSD kartu.

Produkt je výrobek značky Lamax ,distribuovaný s EAN kódem 8594175354485.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lamax, Zvuk Lamax, Zvukové komponenty Lamax, Reproduktory Lamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Technaxx LED Light MusicMan

Velikost Medium / Black / Technaxx
1 519,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor LAMAX Storm1, černý
Právě si prohlížíte...

1454,- Kč