Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý

Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý
Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý
Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý
Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý .

Detailní informace

JBL Pulse 4 Rozjeďte párty s LED světelnou show Vytvořte tu nejlepší párty naplněnou vyšperkovaným zvukem JBL a dechberoucím 360° LED osvětlením s Bluetooth reproduktorem JBL Pulse 4 v černé barvě. Díky svému voděodolnému krytí IPX7 vám JBL Pulse 4 vytvoří skvělou párty atmosféru i u bazénu, prozáří ji LED osvětlením a umožní vám se bavit až 12 hodin na jedno nabití. Rozzáří každou noc Proměňte noc v dechberoucí 360stupňovou světelnou show s vysokým rozlišením. Reproduktor disponuje stylovým LED osvětlením, které dokáže kdykoli a kdekoli vytvoř...it tu správnou párty atmosféru. Použijte jeden ze světelných režimů, nebo si pomocí aplikace JBL Connect App vytvořte svůj vlastní. Naplňte vaši párty JBL zvukem Rozpumpujte vaši akci charakteristickým zvukem JBL. Reproduktor s výkonem 20 W vytváří silný a vyšperkovaný zvuk, který se díky 360° designu reproduktoru šíří do všech stran a roztančí každého účastníka párty. Bavte se celou noc S JBL Pulse 4 žádná párty nekončí příliš brzy. Reproduktor disponuje lithium-iontovou polymerovou baterií, která vám umožní užívat si hudbu až 12 hodin bez nutnosti hledat nabíječku. Voda ho nezastaví Pulse 4 jen tak něco nezastaví. Protože tu správnou párty nesmí přerušit voda ani déšť, disponuje reproduktor provedením IPX7 s voděodolností do hloubky 1 metru. Nezastaví ho tak párty u bazénu ani nenadálý déšť. Rozjeďte párty naplno Chcete pozvednout vaši párty na novou úroveň? Propojte dva stereo reproduktory pomocí funkce PartyBoost nebo rozjeďte tu nejlepší akci připojením více reproduktorů dohromady. Synchronizujte světelné efekty Chcete sladit světelnou show na vaší akci? Není nic jednoduššího. Jednoduše podržte svůj Pulse 4 poblíž dalších a zatřeste jím, díky čemu se synchronizují světelné efekty.

Produkt je výrobek značky Jbl ,distribuovaný s EAN kódem 6925281958311.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Jbl, Zvuk Jbl, Zvukové komponenty Jbl, Reproduktory Jbl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

12 090,- Kč
11 690,- Kč
Detail

JBL Clip 4 Black

Velikost Small / Black / Jbl
1 400,- Kč
Detail

JBL Flip 6 Pink

Velikost Small / Pink / Jbl
3 590,- Kč
Detail

JBL GO 3 Green

Velikost Small / Green / Jbl
1 150,- Kč
Detail
31 190,- Kč
Detail
2 762,- Kč
Detail
10 399,- Kč
9 959,- Kč
Detail
11 290,- Kč
Detail

Philips TAS5505

Velikost 70 mm / Šedá / Philips
1 379,- Kč
Detail
1 096,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jbl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jbl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor JBL Pulse 4, černý
Právě si prohlížíte...

5990,- Kč