Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom
Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom
Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom
Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom .

Detailní informace

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom je sice malý, zato ale vládne překvapivě kvalitním zvukem o výkonu 6 W a dlouhou výdrží až 10 hodin na jedno nabití. Přehrávejte si vaši oblíbenou hudbu prostřednictvím Bluetooth, z microSD karty nebo USB disku nebo si poslechněte FM rádio. Pomocí handsfree navíc můžete s reproduktorem RAZE 3 Atom vyřizovat telefonní hovory. Prostě parťák pro každou zábavu. Vydrží hrát až 10 hodin Párty od večera až do rána? Niceboy RAZE 3 Atom je se svou špičkovou výdrží až 10 ...hodin na jedno nabití tím správným společníkem pro každou akci. Máte tak jistotu, že mu uprostřed zábavy nedojde šťáva. Malý reprák se silným zvukem Zaposlouchejte se do vaší oblíbené hudby, ať už vás vaše cesta zavede kamkoli. Reproduktor RAZE 3 Atom si můžete díky jeho kompaktním rozměrům a hmotnosti pouhých 380 gramů vzít vždy s sebou a užívat si kvalitní zvuk o výkonu 6 W. Připraven na vše Nějaká ta sprška deště nebo ranní rosa mu neublíží. Reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom je se svým spolehlivým krytím IPX4 chráněn proti stříkající vodě i dešti. Vyberte si zdroj hudby Máte svůj hudební playlist uložený v mobilním telefonu nebo na flash disku? Reproduktor vám kdykoli umožní přehrát si své oblíbené písničky bezdrátově pomocí Bluetooth 5.0 nebo přímo s microSD karty a USB disku. Vestavěné FM rádio Nemáte po ruce svoji hudební knihovnu? Nevadí. Díky FM rádiu si můžete v případě potřeby naladit svoji oblíbenou stanici a najít nové hudební poklady.

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182424416.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Reproduktory Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Niceboy RAZE 3 Titan

Velikost Small / Black / Niceboy
1 842,- Kč
Detail

Niceboy RAZE Supersonic Black

Velikost Medium / Black / Niceboy
1 307,- Kč
Detail

Niceboy RAZE Mini 4 Black

Velikost Small / Black / Niceboy
570,- Kč
Detail

Pioneer VM-80

Black / MDF / Pioneer
8 399,- Kč
Detail
9 549,- Kč
Detail
3 153,- Kč
Detail

JBL Flip 6 Pink

Velikost Small / Pink / Jbl
3 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor Niceboy RAZE 3 Atom
Právě si prohlížíte...

590,- Kč