Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass.

Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass.

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/bluetooth-reproduktor-marshall-stockwell-ii-black-brass-1941409_grande.jpg?v=1653304863): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass.
Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass.
Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass.

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass. z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass. .

Detailní informace

Marshall Stockwell II 20+ hodin přehrávání Bluetooth 5.0 Prostorový zvuk Odolná a cestovní konstrukce Přes dvacet hodin hudby Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass váží jen 1,4 kg a nabízí přes dvacet hodin výdrže při přehrávání hudby na jediné nabití. Jeho kompaktní velikost a kytarou inspirované poutko na přenášení z něj dělají perfektního společníka na cesty. Prostorový zvuk Reproduktor je vybaven stereo zvukem Blumlein a je konstruován k reprodukci hudby do všech směrů. Síla 20 Wattů dodá hudbě opravdový výkon, který pos...ouvá veškeré hranice. Prostorový zvuk vás tak doslova pohltí nehledě na to, zda se nacházíte v otevřeném prostranství nebo v jedné místnosti. Bluetooth 5.0 Stockwell II je vybaven technologií Bluetooth 5.0 pro bezdrátové přehrávání hudby. Poslouchat tak můžete z libovolného Bluetooth zařízení a to do vzdálenosti až 10 metrů. Přehrávejte tak písničky uložené v telefonu nebo tabletu například kamarádům v parku. Odolný design Díky silikonovému zevnějšku, kovové mřížce a voděodolnému provedení s sebou můžete reproduktor brát do jakéhokoliv prostředí. Stupeň krytí IPX4 Stockwell II je se svým stupněm IPX4 odolný proti stříkající vodě, takže se nemusíte bát, že mu ublíží déšť nebo náhodné postříkání vodou. Více připojení Díky funkcionalitě multi-host se k jedinému přístroji Stockwell II může připojit dvojice zařízení a střídat se v přehrávání. Upravte si zvuk podle sebe Na horním panelu reproduktoru naleznete analogové ovladače pro kontrolu bassů, výšek a hlasitosti, které vám dovolí nastavit si zvukový výstup přesně podle situace, druhu přehrávané hudby nebo prostředí. Rychlé nabíjení Díky technologii rychlého nabíjení můžete opět poslouchat doslova chvíli po začátku nabíjení. Dvacet minut na nabíjecím kabelu vám totiž dodá šťávu na plných šest hodin přehrávání. A na plnou kapacitu se dostanete za pouhých 5 hodin.

Produkt je výrobek značky Marshall ,distribuovaný s EAN kódem 7340055374989.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Marshall, Zvuk Marshall, Zvukové komponenty Marshall, Reproduktory Marshall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 961,- Kč
Detail

JBL Clip 4 Green

Velikost Small / Green Violet / Jbl
1 650,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass. a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marshall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marshall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor Marshall Stockwell II Black & Brass.
Právě si prohlížíte...

5590,- Kč