Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest

Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/bluetooth-reproduktor-jbl-flip-5-eco-forest-1537182_grande.jpg?v=1653304876): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest
Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest
Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest .

Detailní informace

JBL Flip 5 Eco Nový ekologický design, stejně fantastický zvuk. Vychutnejte si poslech své oblíbené hudby ve špičkové zvukové kvalitě doma i na cestách s Bluetooth reproduktorem JBL Flip 5 Eco Forest, vyrobeným z 90% recyklovaného plastu. Že venku prší? Pro JBL Flip 5 Eco žádný problém, hudbu si totiž díky voděodolnosti IPX7 můžete užívat v jakémkoli počasí až 12 hodin na jedno nabití. S funkcí JBL Party Boost lze navíc spárovat několik reproduktorů Flip 5 dohromady a vytvořit párty, na kterou nikdo nezapomene. Nový ekologický design Chcete si ...užít poslech své oblíbené hudby a přitom chránit planetu? Přesně pro vás je tu nová ekologická edice oblíbeného Bluetooth reproduktoru JBL Flip 5 Eco, vyrobená z 90% recyklovaného plastu. Pusťte si svoje oblíbené playlisty a přispějte k ochraně planety. Pořádný hudební výkon Užijte si poslech hudby v té nejlepší zvukové kvalitě s hutnými basy. Nový oválný měnič dodává reproduktoru Flip 5 Eco výkon o hodnotě 20 W, přitom si zachovává své kompaktní provedení. Nic ho nezastaví Bavte se společně se svými přáteli celou noc poslechem hudby bez nutnosti hledat nabíječku. JBL Flip 5 Eco poskytuje až 12 hodin přehrávání na jedno nabití, takže si budete moci užívat delšího a hlasitějšího poslechu hudby. Nemá strach z vody Nenechte se omezovat a uspořádejte párty kdekoli a kdykoli. Večírek u bazénu? Náhlý déšť? JBL Flip 5 Eco je na vše připraven. Reproduktor je voděodolný díky certifikaci IPX7 do hloubky až 1 metru. Připraven rozjet párty Uspořádejte párty, na kterou nikdo nezapomene. Díky technologii JBL Party Boost můžete propojit několik reproduktorů JBL Flip 5 dohromady a vychutnat si ještě výraznější zvuk, který ozvučí i větší prostory. Společník na všechna dobrodružství Vezměte si Bluetooth reproduktor JBL Flip 5 a vydejte se objevovat svět. Díky svému odolnému textilnímu materiálu a gumovým prvkům je reproduktor jako stvořený na cestování a svým kvalitním zvukovým projevem zpříjemní každé vaše dobrodružství.

Produkt je výrobek značky Jbl ,distribuovaný s EAN kódem 6925281970122.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Jbl, Zvuk Jbl, Zvukové komponenty Jbl, Reproduktory Jbl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 619,- Kč
Detail
30 290,- Kč
29 090,- Kč
Detail

JBL Clip 4 Black

Velikost Small / Black / Jbl
1 400,- Kč
Detail
34 517,- Kč
Detail
31 772,- Kč
Detail
29 402,- Kč
Detail
31 190,- Kč
Detail

Laney F67 Lionheart

Velikost Medium / Blue / Solid Wood / Laney
5 089,- Kč
Detail
5 990,- Kč
Detail
1 329,- Kč
1 306,- Kč
Detail

JBL Flip 6 Green

Velikost Small / Green / Jbl
3 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jbl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jbl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor JBL FLIP 5 Eco Forest
Právě si prohlížíte...

2730,- Kč