Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

4 975,- Kč
4 779,- Kč
Detail
8 990,- Kč
8 609,- Kč
Detail

JBL Clip 4 Black

Velikost Small / Black / Jbl
1 400,- Kč
Detail
16 590,- Kč
12 890,- Kč
Detail
9 459,- Kč
Detail
6 590,- Kč
Detail
6 539,- Kč
6 279,- Kč
Detail

Niceboy RAZE Supersonic Black

Velikost Medium / Black / Niceboy
1 307,- Kč
Detail

Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo

Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/bluetooth-reproduktor-audictus-dynamo-1642140_grande.jpg?v=1637200438): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo
Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo
Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo .

Detailní informace

Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo Krásný a zároveň výkonný reproduktro Dynamo pochází z dílny výrobce Audictus, jehož název vznikl spojením anglických slov audio a addict a který si tak dává za cíl vykouzlit ve vašem pokoji nebo vaší zahradě dokonale návykový zvukový přednes. K tomu můžete přihodit špičkový design, lehkou konstrukci slibující pohodlné přenášení, bezdrátový provoz přes Bluetooth nebo přívětivou cenovku a máte před sebou opravdu neodolatelné zařízení. Bezdrátová konstrukce Asi největším lákadlem je implementace technologie Bl...uetooth, která zabezpečuje bezdrátové přehrávání. Jednoduše tak spárujete telefon, zmáčknete play a hudba hraje. Z hlediska konstrukce jsou pak výhodou i kompaktní rozměry a nízká váha, takže se bude lehce přenášet a bude s vámi tam, kde ho potřebujete. V neposlední řadě nelze zapomenout ani na ochranu IPX7, se kterou nemusíte mít strach, pokud máte reproduktor blízko vody nebo pokud začne pršet. Skvělý výkon U reproduktoru se můžete spolehnout i na příjemný poslech, o který se postará vynikající výkon 5 W. Přístroj tak rozezní nejenom váš pokoj, ale nemusíte se stydět ho pustit ani venku na párty s přáteli nebo na výletě. Abyste se pak ze skvělého zvuku mohli těšit co nejdéle, vydrží baterie reproduktoru krásných sedm hodin, což je více než dost i na dlouhý výlet nebo párty.

Produkt je výrobek značky Audictus ,distribuovaný s EAN kódem 5901969410778.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Audictus, Zvuk Audictus, Zvukové komponenty Audictus, Reproduktory Audictus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 419,- Kč
7 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audictus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audictus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bluetooth reproduktor Audictus Dynamo
Právě si prohlížíte...

799,- Kč