Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Royal & Langnickel Vyškrabovací obrázek Domácí zvířátka

Royal & Langnickel Vyškrabovací obrázek Domácí zvířátka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Royal & Langnickel Vyškrabovací obrázek Domácí zvířátka z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, Řemesla a koníčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Royal & Langnickel Vyškrabovací obrázek Domácí zvířátka .

Detailní informace

Vyškrabovací kniha Domácí zvířata a mazlíčci přináší množství zábavných faktů o domácích zvířatech. Jde o spirálou vázanou knihu s tvrdým obalem a držákem nástroje vyškrabávání. Kniha obsahuje 12 prázdných listů na skicování, 1 nástroj na vyškrabávání, 3 vzory zlatých fólií, 3 vzory holografick&ya...cute;ch fólií, 3 vzory stříbrné fólie a 3 vzory duhy. Téma : Příroda Varianta : Domácí zvířátka Téma : Zvířátka Země původu : Čína Počet stran : 24

Produkt je výrobek značky Royal & Langnickel ,distribuovaný s EAN kódem 0090672276827.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Royal & Langnickel, Hobby, hudba a výtvarné umění Royal & Langnickel, Řemesla a koníčky Royal & Langnickel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal & Langnickel Vyškrabovací obrázek Domácí zvířátka a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, Řemesla a koníčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal & Langnickel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal & Langnickel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal & Langnickel Vyškrabovací obrázek Domácí zvířátka
Právě si prohlížíte...

327,- Kč