Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips TAM8905

Philips TAM8905
Philips TAM8905
Philips TAM8905
Philips TAM8905

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips TAM8905 z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, radiomagnetofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Philips TAM8905 .

Detailní informace

Hudební mikrosystém Philips TAM8905 Chcete si vychutnat poslech vaší oblíbené hudby či podcastu ve skvělé kvalitě? Poté je Philips TAM8905 skvělou volbou. Pohodlně přehrávejte své nejnovější playlisty, streamujte, přehrávejte dávno zapomenuté CD disky nebo si nalaďte svou oblíbenou FM stanici a poslouchejte DAB+. Nepřeberné možnosti Přehrávejte podle vašich představ a možností. Mikrosystém je vybaven technologií Bluetooth, která umožní bezdrátové streamování hudby z různých zařízení až na 10 m. Nechybí zde ani praktický digitální tuner, který v...ám pomůže docílit čistého zvuku. Nenechávejte své oblíbené CD disky podlehnout času a přehrajte si je na tomto mikrosystému. Hutné basy Součástí balení jsou i dva reproduktory, jež se dají snadno umístit do poličky. Tyto 5,25" basové reproduktory se postarají o dokonale hutné hloubky a křišťálově čisté výšky. Maximální výkon 100 W je ideální pro pokrytí kuchyně, pokoje či menší kanceláře. Intuitivní ovládání Na první pohled vás mikrosystém Philips upoutá svým designem, který na první pohled vyvolává vzpomínku na hi-fi reproduktory. Samotné ovládání se skládá z texturovaného ovládače hlasitosti, tlačítek na přehrávání a přehledného displeje, jež vám poskytne skvělý přehled o aktuálně přehrávané skladbě. Všechny hudební žánry vítány Technologie Digital Sound Control se postará o reprodukci všech typů hudby a dokáže z nich vytáhnout to nejlepší. Celý systém je napájen ze sítě a je možné jej ovládat dálkovým ovladačem, který nabízí intuitivní nastavení podle vašeho přání. Navíc obsahuje USB port, který je vhodný pro nabíjení vašich chytrých zařízení.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 4895229108912.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Zvuk Philips, Přehrávače a záznamníky zvuku Philips, Radiomagnetofony Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 599,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC200IBT

Velikost 220 mm / Černá / Thomson
2 999,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC122BT

Velikost 230 mm / Stříbrná / Thomson
2 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Philips TAM8905 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, radiomagnetofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips TAM8905
Právě si prohlížíte...

7990,- Kč