Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Panasonic SC-PMX92EG-S

Panasonic SC-PMX92EG-S
Panasonic SC-PMX92EG-S
Panasonic SC-PMX92EG-S
Panasonic SC-PMX92EG-S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Panasonic SC-PMX92EG-S z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, radiomagnetofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Panasonic SC-PMX92EG-S .

Detailní informace

Minisystém Panasonic SC-PMX92EG-S Vynikající Hi-Fi minisystém SC-PMX92 od společnosti Panasonic je připraven obohatit vaši domácnost o špičkový zvuk se silným výkonem a řadou zábavných funkcí. Dovolí vám například přehrávat skladby z mobilu nebo systém připojit k televizi. Silný zvuk Díky vysokému výkonu 120 W dosahuje reproduktor velmi silného a zároveň vyváženého zvuku se skvělými bassy. Systém využívá kombinaci třípásmového reproduktoru a provedení na výšku typu silk dome. Může tak dosáhnout frekvencí až 50 Hz a poskytuje vynikající reproduk...ci ve všech směrech. Přirozený zvuk Díky zařízení LincsD-Amp si budete moci s mikrosystémem vychutnat zvuk přesně podle autorů, ať už se bude jednat o hudební či filmové skladatele. Nejnovější verze totiž odstraňuje problémy, které vznikají při digitálním přehrávání a tak zabezpečí minimální rušení nebo zkreslení. Vysoké rozlišení Mikrosystém PMX92 využívá DAC převodník, díky kterému uslyšíte hudbu ze souborů s vysokým rozlišením dokonale vykreslenou a detailní, tak jak má být. DSD, FLAC, WAV i AIFF tak konečně vyniknou jako nikdy předtím a poskytnou slibovaný bohatý zvuk. Streamování hudby Nedílnou součástí systému Panasonic je i bezdrátová technologie Bluetooth, která slouží především ke streamování hudby z vašich telefonů či tabletů. Zde je však navíc doplněna o funkci Bluetooth Re-master, která kompenzuje ztráty, které zvuk utrpí kvůli kompresi při odesílání. Výsledný zvuk tak bude stejně dobrý a čistý jako v originále. Audio konektor Tradiční konektor AUX-IN je stále jednou z nejdůležitějších komponent všech audio systémů. Dovolí vám totiž připojit své audio zařízení a přehrávat z něj hudbu se skvělým výkonem i zvukem nebo dokonce moderní streamovací přístroje jako je například Chromecast Audio. Kvalitní zvuk i k televizi Další z důležitých konektorů – optický vstup, vám dovolí jednoduše systém propojit s televizorem a vychutnat si tak vynikající kvalitu zvuku u oblíbených filmů, seriálů, pořadů či sportovních přenosů. Stylový design Reproduktor SC-PMX92 se chlubí jednoduchým a přesto stylovým provedením, díky kterému skvěle zapadne do každého prostředí. Box reproduktoru je vyroben z vysoce kvalitního dřeva, díky čemuž vypadá elegantně a zároveň luxusně.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232886708.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Panasonic, Zvuk Panasonic, Přehrávače a záznamníky zvuku Panasonic, Radiomagnetofony Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 599,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC200IBT

Velikost 220 mm / Černá / Thomson
2 999,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC122BT

Velikost 230 mm / Stříbrná / Thomson
2 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Panasonic SC-PMX92EG-S a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, radiomagnetofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panasonic SC-PMX92EG-S
Právě si prohlížíte...

8189,- Kč