Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Minisystém Panasonic SC-AKX710E

Minisystém Panasonic SC-AKX710E
Minisystém Panasonic SC-AKX710E
Minisystém Panasonic SC-AKX710E
Minisystém Panasonic SC-AKX710E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Minisystém Panasonic SC-AKX710E z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Minisystém Panasonic SC-AKX710E .

Detailní informace

Úžasné basy a rezonance Robustní basy a rezonance, které jsou základem každého večírku, byly ještě dále zesíleny jedinečným bassreflexovým systémem. Jedinečná technologie portu předává zvuky dále, aniž by došlo ke ztrátě rezonance zvuků generované zpoza jednotky wooferu. Basy jsou tak ještě více zdůrazněny a generuje se extrémně silný zvuk. Kompaktní a moderní provedení Zařízení se může pochlubit silným zvukem a zároveň kompaktním a stylovým provedením. Tyto dvě zdánlivě neslučitelné vlastnosti zde skvělé fungují. Povrch hlavní jednotky zaujme ...elegantním kontrastem matné a lesklé textury na vysoké úrovni kvalit a výkonu zařízeni AKY710. Mini audio systém je ideální kombinací kompaktního, moderního provedení a silného zvuku. Místní přednastavený ekvalizér Se širokou škálou předvoleb ekvalizéru se můžete ještě lépe bavit poslechem hudby nejrůznějších žánrů, např. rock, karaoke atd. S režimem Fotbal si u televizoru užijete ještě víc zábavy. Zvuk si můžete vybrat přesně podle přehrávaného obsahu. Přehrávejte skladby ze smartphonu S použitím aplikace Panasonic MAX Juke se večírek pořádně rozjede. V aplikaci můžete zároveň přenášet větší počet zdrojů zvuku ze smartphonu do interní paměti. Dále lze přenášet zdroje zvuku do funkce Mix Play a aplikace Jukebox vám zahraje na přání. Večírek může začít! Nahrajte si oblíbenou hudbu ze smartphonu do interní paměti a večírek může začít. Kromě vnitřní paměti (4 GB), která pojme až 1 000 skladeb, přehrává DJ Jukebox skladby z vnitřní paměti nebo USB v režimu Mix Play. Užijte si karaoke Hlavní jednotka má dva konektory pro mikrofon, takže můžete připojit dva mikrofony a užít si duety s rodinou a přáteli. Zpěv usnadňují různé funkce, například Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control, BGM Level Control a Mic EQ. Funkce Echo se postará o vynikající efekty zpěvu karaoke. Obraz na televizoru s dynamickým zvukem Díky bezdrátovému přenosu zvukového signálu pro obraz na televizoru Panasonic, který sledujete na zařízení MAX/AKX, získáte špičkový dynamický zvuk. A nemusíte jen poslouchat hudbu. Můžete si také vychutnat silný zvuk, který přesně odpovídá obrazu hudebních programů a koncertů.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232877157.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Panasonic, Zvuk Panasonic, Přehrávače a záznamníky zvuku Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 992,- Kč
Detail
12 190,- Kč
11 590,- Kč
Detail
14 990,- Kč
11 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Minisystém Panasonic SC-AKX710E a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Minisystém Panasonic SC-AKX710E
Právě si prohlížíte...

11454,- Kč