Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K

Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K
Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K
Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K
Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, radiomagnetofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K .

Detailní informace

Panasonic SC-HC410EG-K Vychutnejte si poslech vaší oblíbené hudby a doplňte interiér svého domova o tenký, stylový a kompaktní mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K. Mikrosystém díky svému minimalistickému provedení dokonale zapadne do každého interiéru, zpříjemní vám volné chvíle poslechem hudby ve skvělé zvukové kvalitě díky funkci Space Tune a zaujme širokými možnostmi konektivity včetně Bluetooth, AUX, USB a CD přehrávačem. Optimalizace zvuku podle umístění Panasonic SC-HC410EG-K je prvním mikrosystémem řady HC využívajícím funkci Space Tune. ...O co přesně se jedná? Funkce optimalizuje zvuk podle umístění zařízení, takže nezáleží na tom, zda máte mikrosystém umístěný u stěny, na stěně nebo v rohu místnosti. Vždy si vychutnáte dokonalou akustiku. Bohaté a hutné basy Užijte si poslech hudby v bohatých a hutných basech. Zvuku neubírá na kvalitě ani tenké provedení mikrosystému, o což se starají reproduktory Twisted Acoustic v jedinečném tvaru, zlepšujícím rezonanci zvuku. Přirozený zvuk Vychutnejte si hudbu přesně tak, jak má znít, díky zařízení LincsD-Amp. Nejnovější inovativní verze této technologie dokáže odstranit problémy (například chvění a zvuk zdroje napájení), které obvykle způsobují ruchy při digitálním přehrávání hudby. Stylový doplněk každého interiéru Doplňte interiér svého obývacího pokoje, pracovny nebo ložnice o stylový doplněk v podobě designově unikátního mikrosystému. Zařízení je vyrobeno v jednoduchém a důmyslném designu, který utváří jeho minimalistický rám, špičkové materiály a vysoce kvalitní textura. Mikrosystém lze díky jeho tenkému provedení připevnit na stěnu a podtrhnout tak design vašeho interiéru. Prémiové materiály Špičkový vzhled propůjčují mikrosystému HC410 jeho prémiové materiály. Přední panel zařízení je vyroben z hliníku s matnou povrchovou úpravou, zatímco reproduktory jsou pokryty tkaninou a společně dotvářejí osobitý design mikrosystému. Vstup AUX-IN Připojte svoje přenosné zařízení pomocí AUX-IN vstupu a užijte si poslech hudby ve vysoké kvalitě. I když bude reproduktor HC410 vypnut, dokáže rozpoznat zvukový signál a automaticky zapne přehrávání hudby. Bezdrátové streamování Streamujte svoji hudbu ze smartphonu, tabletu nebo jiných zařízení bezdrátově pomocí technologie Bluetooth. Nainstalujte si aplikaci Panasonic Music Streaming a vytvořte si seznam oblíbených skladeb nebo libovolně měňte jejich pořadí.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232886548.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Panasonic, Zvuk Panasonic, Přehrávače a záznamníky zvuku Panasonic, Radiomagnetofony Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 599,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC200IBT

Velikost 220 mm / Černá / Thomson
2 999,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC122BT

Velikost 230 mm / Stříbrná / Thomson
2 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, radiomagnetofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrosystém Panasonic SC-HC410EG-K
Právě si prohlížíte...

5599,- Kč