Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK

Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK
Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK
Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK
Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, radiomagnetofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK .

Detailní informace

Panasonic SC-HC2020 Užijte si prvotřídní zvuk při poslechu vaší oblíbené hudby z CD nebo rádia s designovým mikrosystémem Panasonic SC-HC2020. Stylový mikrosystém s kompaktním tělem, který mimo jiné umožňuje i zavěšení na stěnu, přináší bohatý a rozsáhlý zvuk a široké možnosti streamování hudby díky integrovanému zařízení Chromecast. Neomezené možnosti streamování Užijte si v pohodlí domova poslech vaší oblíbené hudby snadněji, než kdy dříve. Mikrosystém obsahuje zabudovaný Chromecast, který umožňuje snadné streamování vašich oblíbených skladeb... z hudebních aplikací, rádií nebo playlistů z vašeho chytrého telefonu, notebooku či tabletu. Streamování zvuku přes chromecast navíc probíhá ve vysokém rozlišení bez ztráty kvality a s funkcí Multi-room můžete připojit více zařízení, která budou přehrávat stejnou hudbu z několika reproduktorů. Designový doplněk interiéru Mikrosystém SC-HC2020 zaujme designovým provedením, které se stane stylovým doplňkem každého interiéru a svým minimalistickým stylem dotváří kultivovanou atmosféru. Díky svému unikátnímu provedení umožňuje snadné zavěšení na zeď, zásluhou čehož si hudbu užijete na maximum. Propracovaný zvuk Vychutnejte si při poslechu hudby bohaté a silné basy ve špičkové kvalitě, navzdory neuvěřitelně tenkému tělu přístroje. Reproduktory využívají port Twisted Acoustic, který díky svému jedinečnému tvaru zlepšuje rezonanci zvuku. Ovládejte zařízení hlasem Ovládejte reproduktory svým hlasem po připojení zařízení Panasonic SC-GA10 s hlasovými asistenty Google Assistant a Google Home. Poté můžete jednoduchými hlasovými pokyny ovládat streamovací služby, včetně Spotify nebo Google Play Music přímo z mikrosystému. Aplikace Panasonic Music Control Pomocí nové aplikace Panasonic Music Control můžete snadno přehrávat hudební soubory uložené v telefonu, tabletu nebo v aplikacích ve špičkové zvukové kvalitě mikrosystému SC-HC2020.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232875023.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Panasonic, Zvuk Panasonic, Přehrávače a záznamníky zvuku Panasonic, Radiomagnetofony Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 599,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC200IBT

Velikost 220 mm / Černá / Thomson
2 999,- Kč
Detail

Mikrosystém Thomson MIC122BT

Velikost 230 mm / Stříbrná / Thomson
2 899,- Kč
Detail
25 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, radiomagnetofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrosystém Panasonic SC-HC2020EGK
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč