Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé

Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé
Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé
Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé
Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé .

Detailní informace

Celý svět u vás doma Užijte si hudbu z celého světa nebo z regionálních stanic bez šumu pomocí digitálního rádia Hama DIR3200SBT. Máte už dost zdlouhavého hledání správné rádiové stanice, která nešumí a hraje čistě? S tímto rádiem si můžete vychutnat prvotřídní zvuk bez šumu kdykoliv si jen vzpomenete. Jednoduché připojení Vždy se můžete spolehnout na tu nejlepší frekvenci díky duálnímu připojení Wi-Fi bežící na 2,4 a 5GHz pásmu. Internetové rádio DIR3200SBT je navíc vybaveno teleskopickou anténou pro poslech regionálních FM stanic. Skvělý desi...gn Díky spojení plastu, chromu a nerezové oceli vznikl elegantní a designový kousek, který se hodí do každé domácnosti. Toto internetové rádio se skvěle hodí tam, kde je málo místa, například do kuchyně. Design s textilními prvky je také vhodný do ložnice nebo obývacího pokoje. Navíc díky speciální povrchové úpravě nezůstávají na povrchu rádia otisky prstů. Ovladač nebo mobilní aplikace? Obojí! Ať už preferujete ovládání pomocí dálkového ovladače nebo variantu s použitím aplikace pro mobilní telefony, je to jedno. Internetové rádio vždy bude dělat to, co chcete. Velký 2,8" barevný displej vždy poskytne vynikající přehled rozhlasových stanic, navíc vás v noci neoslní díky automatické úpravě jasu.

Produkt je výrobek značky Hama ,distribuovaný s EAN kódem 4007249542274.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hama a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hama najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Internetové rádio Hama DIR3200SBT, černé
Právě si prohlížíte...

4199,- Kč