Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ferplast Kennel Baita Bouda pro psy 60 - 46% sleva

-46%
Ferplast Kennel Baita Bouda pro psy 60

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ferplast Kennel Baita Bouda pro psy 60 z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, psí boudy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Ferplast Kennel Baita Bouda pro psy 60 .

Zlevněné zboží

Baita je bouda pro psy vyrobená z certifikovaného dřeva FSC™, které pochází z lesů, které jsou spravovány zodpovědně podle přísných environmentálních, sociálních a ekonomických norem.
Baita byla speciálně navržena s mírně se svažující střechou, aby umožňovala správný odvod dešťové vody. Má maximální trvanlivost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Netoxi...cká, ekologická, protiplísňová barva je odolná vůči UV záření, odpuzuje vodu a nanáší se technologií flow-coating.
Baita je opatřena plastovými nožkami, které ji izolují od země. Speciální kovový háček zajišťuje, že střecha psí boudy zůstane zavřená, a také umožňuje její otevření pro každodenní čištění a údržbu.
Vyrobena z prvotřídního severského borovicového dřeva
Desky jsou sestaveny pomocí šroubů
Šikmá střecha ošetřená vodotěsnou pryskyřicí
Na ochranu vašeho psa před chladem dokupte plastové dveře nebo polštář Jolly v high-tech tkanině, která je vodotěsná a velmi odolná. Barva: Hnědá Země původu: Ukrajina Materiál: Dřevo Typ: Bouda pro psy Rozměry: 53 x 55,5 x 67 cm Velikost: 60

Produkt je výrobek značky Ferplast ,distribuovaný s EAN kódem 8010690092904.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ferplast, Potřeby pro domácí zvířata Ferplast, Potřeby pro psy Ferplast, Psí boudy Ferplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Materiál: Wood
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ferplast Kennel Baita Bouda pro psy 60 a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, psí boudy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ferplast Kennel Baita Bouda pro psy 60
Právě si prohlížíte... - 46% sleva

1990,- Kč