Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm

KARE Design Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm z kategorie nábytek, kancelářský nábytek, psací stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm: Výškově nastavitelný stůl Harmony je vyrobený z lakovaného akáciového dřeva. Podnož stolu z lakované oceli má černou barvu, která skvěle kontrastuje s odkládací deskou. Výškově nastavitelný stůl je praktickým pomocníkem v jídelně, v pracovně nebo v kanceláři. Ručně vyrobený stůl Harmony má maximální nosnost až 200 kg, proto se nemusíte obávat jeho přetížení navršenými kancelářskými složkami ani mísami plnými dobrého jídla. Pořiďte si stůl, který perfektně doladí interiér vašeho do...mova nebo kanceláře! Stůl lze nastavit pomocí elektrického motorku tak, aby se před ním pohodlně sedělo drobným i vysokým osobám, nebo může desku vytáhnout až nahoru a pracovat u stolu ve stoje. Právě psaní či práce na počítači ve stoje je skvělou volbou pro...

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621856139.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kare Design, Kancelářský nábytek Kare Design, Psací stoly Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, kancelářský nábytek sleva, psací stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Výškově nastavitelný stůl Harmony - černá, 180x90cm
Právě si prohlížíte...

51290,- Kč