Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro

Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro
Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro
Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro
Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro .

Detailní informace

Přenosný projektor Philips PicoPix Micro Užijte si filmové maratony s kompaktním přenosným projektorem Philips PicoPix Micro PPX320. Přestože projektor disponuje velice kompaktními rozměry, dokáže promítat snímky o velikosti až 165 cm (65“) doplněné zvukem díky vestavěnému reproduktoru. Obraz o velikosti až 165 cm Dejte sbohem sledování filmů na malém displeji notebooku. S projektorem Philips si můžete užít sledování vašich oblíbených filmů a promítání fotografií o velikosti až 65“ (165 cm). Ohromte svoje přátele nebo rodinu a užijte si sledová...ní na maximum. Stvořen na cesty Projektor zaujme až neuvěřitelně kompaktním provedením, díky kterému se pohodlně vleze do kapsy i batohu. Stane se tak ideálním společníkem pro každého vášnivého cestovatele a postará se o zábavu třeba i na chatě. Výkonný světelný zdroj LED Užijte si jakýkoli obsah v bohatých a živých barvách díky výkonnému světelnému LED zdroji, jenž vám poskytne živé a bohaté barvy při sledování filmů a prohlížení fotografií. LED zdroj navíc vydrží až 30 000 hodin, takže při používání i 4 hodin denně nabízí životnost až 20 let. Široké možnosti připojení Zapojte do projektoru multimediální zařízení pomocí mini HDMI a bavte se přehráváním videí, fotografií nebo hudby. Projektor díky vestavěné baterii zvládne až 3 hodiny projekce na jedno nabití. Vestavěný reproduktor Užijte si váš oblíbený obsah doplněný o kvalitní zvuk. Projektor je osazen vestavěným reproduktorem, který vám zajistí dobrý zvuk v malém provedení. Zásluhou vestavěného konektoru 3,5 mm jack můžete k projektoru připojit sluchátka nebo externě napájené reproduktory.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 7640186960489.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Projektory Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Projektor Philips PicoPix MICRO PPX320, WVGA, WiFi, repro
Právě si prohlížíte...

5898,- Kč