Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Projektor Philips PicoPix Max

Projektor Philips PicoPix Max
Projektor Philips PicoPix Max
Projektor Philips PicoPix Max
Projektor Philips PicoPix Max

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Projektor Philips PicoPix Max z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Projektor Philips PicoPix Max .

Detailní informace

Kompaktní projektor s perfektním obrazem Užijte si filmové maratony s kompaktním přenosným projektorem Philips PicoPix Max PPX620. Těšit se můžete na velmi kompaktní rozměry, promítací plochu až 305 cm (120"), perfektní zvuk díky vestavěným stereofonním reproduktorům, chytré funkce a na velmi detailní Full HD rozlišení. Více, než čekáte Automatické ostření, digitální zoom a automatická korekce zkreslení pro co nejlepší kvalitu obrazu, ať už jste kdekoliv. Projektor PicoPix Max automaticky upraví obraz tak, aby vám poskytl jen ty nejdokonalejší ...snímky. Kromě toho vám nabídne také široké možnosti připojení - HDMI, USB-A, 2x USB-C nebo třeba slot na Micro SD kartu. Herní projektor? Klidně! Připojte svou herní konzoli k projektoru Philips pomocí bezdrátové technologie Bluetooth a vychutnejte si strhující herní zážitek s velkým obrazem. Zrcadlení obrazovky Díky bezdrátovému Wi-Fi připojení vám umožní projektor zrcadlit obraz z vašeho mobilního telefonu, tabletu nebo třeba počítače. Pochlubte se přátelům fotkami z dovolené nebo si pusťte video na mobilním telefonu a přeneste ho na obraz projektoru. Dlouhá výdrž na jedno nabití Zajistěte si zábavu na cestách díky vestavěné baterii s výdrží až 3 hodiny projekce. Operační systém S operačním systémem Smart Android si užijete plno nekonečné zábavy. Všechny oblíbené aplikace máte již předinstalované, takže si snadno můžete pustit video z Youtube nebo film pomocí služby Netflix.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 7640186960502.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Projektory Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Projektor Philips PicoPix Max a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Projektor Philips PicoPix Max
Právě si prohlížíte...

21119,- Kč