Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520

Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520
Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520
Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520
Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520 z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520 .

Detailní informace

Přenosný projektor Philips PicoPix Max One Užijte si filmové maratony s kompaktním přenosným projektorem Philips PicoPix Max One PPX520. Přestože projektor disponuje velice kompaktními rozměry, dokáže promítat snímky o velikosti až 305 cm (120“) doplněné kvalitním zvukem díky vestavěnému reproduktoru. Obraz o velikosti až 305 cm Dejte sbohem sledování filmů na malém displeji notebooku. S projektorem Philips si můžete užít sledování vašich oblíbených filmů a promítání fotografií o velikosti až 120“ (305 cm). Ohromte svoje přátele nebo rodinu a u...žijte si sledování na maximum. Ostré True Full HD rozlišení Díky promítání v detailním True Full HD 1080p rozlišení si vychutnáte dokonale ostrý obraz a zřetelný text. Bez ohledu na to, zda budete sledovat videa nebo vést prezentaci, jakýkoli obsah dostane zcela nový rozměr detailů. Výkonný světelný zdroj LED Užijte si jakýkoli obsah v bohatých a živých barvách díky výkonnému světelnému LED zdroji, jenž vám poskytne živé a bohaté barvy při sledování filmů a prohlížení fotografií. LED zdroj navíc vydrží až 30 000 hodin, takže při používání i 4 hodin denně nabízí životnost až 20 let. Široké možnosti připojení Zapojte do projektoru multimediální zařízení pomocí HDMI nebo USB typu C a bavte se přehráváním videí, fotografií nebo hudby. Projektor díky vestavěné baterii zvládne až 5 hodin projekce na jedno nabití. Vestavěný reproduktor Užijte si váš oblíbený obsah doplněný o kvalitní zvuk. Projektor je osazen vestavěným reproduktorem, který vám zajistí kvalitní zvuk v malém provedení. Stvořen na cesty Projektor zaujme velice kompaktním provedením, díky kterému se pohodlně vleze do batohu. Stane se tak ideálním společníkem pro každého vášnivého cestovatele a postará se o zábavu třeba i na chatě. Funkce powerbanky a držák na stativ Dochází vašemu chytrému telefonu energie. Připojte jej pomocí USB-C k projektoru a ten pomocí své obří kapacity baterie dobije vaše přenosné zařízení. Vestavěný držák na stativ navíc umožňuje projekci přímo před sebe nebo na strop.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 7640186960496.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Projektory Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Projektor Philips PicoPix Max One, PPX520
Právě si prohlížíte...

14849,- Kč