Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542

Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542
Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542
Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542
Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542 z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542 .

Detailní informace

Domácí projektor Philips NeoPix Prime 2 Užijte si filmové maratony ve špičkovém HD rozlišení s kompaktním domácím projektorem Philips NeoPix Prime 2 NPX542. Přestože projektor disponuje velice kompaktními rozměry, dokáže promítat snímky o velikosti až 200 cm (80“) v příjemné obrazové kvalitě True HD rozlišení a se stereofonním zvukem. Vyberte si ze širokých možností streamování obsahu a získejte přístup k neomezenému obsahu díky integrovanému operačnímu systému Philips Smart s předinstalovanými aplikacemi YouTube nebo Netflix. Obraz o velikosti... až 200 cm Dejte sbohem sledování filmů na malém displeji notebooku. S projektorem Philips si můžete užít sledování vašich oblíbených filmů a promítání fotografií o velikosti až 80“ (200 cm). Ohromte svoje přátele nebo rodinu a užijte si sledování na maximum. Ostré True HD 720p rozlišení Díky promítání v detailním True HD 720p rozlišení si vychutnáte dokonale ostrý obraz a zřetelný text. Bez ohledu na to, zda budete sledovat videa nebo vést prezentaci, jakýkoli obsah dostane zcela nový rozměr detailů. Neomezené možnosti přehrávání S vestavěným přehrávačem médií máte na výběr z mnoha možností streamování. Je libo surfování po internetu, sledování filmů, poslech hudby nebo promítání fotografií z dovolené? Projektor Philips vám poskytne neomezené možnosti zábavy. Výkonný světelný zdroj LED Užijte si jakýkoli obsah v bohatých a živých barvách díky výkonnému světelnému LED zdroji, jenž vám poskytne živé a bohaté barvy při sledování filmů a prohlížení fotografií. LED zdroj navíc vydrží až 30 000 hodin, takže při používání i 4 hodin denně nabízí životnost až 20 let. Široké možnosti připojení Připojte si jakékoli multimediální zařízení včetně notebooků, počítačů, set-top-boxů nebo herních konzolí pomocí portů USB, HDMI nebo microSD a streamujte svůj oblíbený obsah. Připojením k herní konzoli nebo například Apple TV získáte tuny neomezeného obsahu ke streamování. Zrcadlení obrazovky přes Wi-Fi Podělte se s ostatními o svůj obsah z mobilního telefonu, notebooku nebo počítače. Prostřednictvím Wi-Fi lze lehce bezdrátově zrcadlit obsah svých chytrých zařízení a užít si jej na velkém obraze. Vestavěné stereo reproduktory Užijte si váš oblíbený obsah doplněný o křišťálově čistý zvuk. Projektor je osazen vestavěnými stereofonními reproduktory, které vám přinesou hluboký prostorový zvuk, s nímž si sledování filmů užijete jako nikdy dříve. Zásluhou vestavěného konektoru 3,5 mm jack můžete k projektoru připojit sluchátka nebo reproduktory. Operační systém s oblíbenými aplikacemi Zažijte spoustu zábavy u vašich oblíbených aplikací. Projektor má vestavěný operační systém Philips Smart s předinstalovanými aplikacemi včetně YouTube, Netflix nebo Firefox. S dvoupásmovým připojením k internetu pomocí Wi-Fi můžete streamovat veškerý obsah rychlostí blesku.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 7640186960915.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Projektory Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Projektor Philips NeoPix PRIME 2, NPX542
Právě si prohlížíte...

6101,- Kč