Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Optoma ZH406

Optoma ZH406

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Optoma ZH406 z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Optoma ZH406 .

Detailní informace

Projektor Optoma ZH406:
Kompaktní laserový projektor s vysokým jasem Optoma ZH406 DLP najde uplatnění především v zasedacích místnostech a učebnách, ale je vhodný i pro malé soukromé kinoprojekce. Tento model nabízí kromě výborné reprodukce barev a bohatého kontrastu také podporu 3D obsahu, HDR a dlouhou životnost světelného zdroje. Projektor Optoma ZH406 DLP je navržen pro nepřetržitý bezúdržbový provoz a může být instalován prakticky v jakékoli orientaci.
Klíčové vlastnosti 3D projektoru Optoma ZH406 DLPDLP laserová t...echnologieÚžasná světelnost 4 500 ANSI lmDetailní Full HD rozlišení (1080p)Vysoký dynamický kontrast 300 000 : 1Projekční vzdálenost 1-9,4 mProjekce o velikosti až 300 (diagonálně)1,6× zoom, 360° a portrétová projekceLaserový světelný zdroj s životností až 30 000 hodin1× HDMI 2.0, 1× HDMI 1.4a, 1× VGA, 2× USB-A, 3,5mm jackUltimate Control - příkazy Crestron, Extron, AMX, PJ-Link a Telnet LANPodpora 3D obsahu2× 10W reproduktorDálkové ovládání
Laserová technologie Optoma DuraCoreInovativní laserová technologie Optoma DuraCore kombinuje pokročilou technologii chlazení s laserovými diodami s dlouhou životností a inovativním designem, který je odolný proti pronikání prachu.
Optoma ZH406 DLP nabízí detailní Full HD rozlišeníOstrý obraz plný dokonalých detailů obstará Optoma ZH406 DLP díky Full HD rozlišení. Během přehrávání filmů, seriálů anebo jiného obsahu navíc nedochází ke kompresi obrazu, takže kvalita zůstává nenarušena.
Kompatibilní s HDRProjektor Optoma ZH406 DLP umožňuje přijímat a zobrazovat obsah ve formátu HDR. Díky tomu si užijete více detailů, lepší kontrast a kvalitnější textury. Objekty vypadají mnohem pevněji a realističtěji a dokonale vykreslené detaily vytvářejí větší pocit hloubky.
Vynikající kontrastní poměrVe srovnání s konkurenčnímu produkty projektor Optoma ZH406 DLP poskytuje jasnější podání bílé barvy a bohatou černou, díky čemuž je zajištěn vynikající kontrast a ostrost textu, což uvítáte především při obchodních prezentacích.
Technologie Amazing ColourProjektor Optoma ZH406 DLP je navržen tak, aby poskytoval co nejvěrnější barevný výkon. Pokročilá technologie barevného zpracování a přednastavený režim sRGB umožňují uživatelům užít si dlouhotrvající, spolehlivé a přesné barvy – od živých, poutavých prezentací až po realisticky přesné obrazy.
Optoma ZH406 DLP s podporou 3D obsahuProjektor Optoma ZH406 DLP dokáže zobrazit skutečný 3D obsah z téměř jakéhokoli zdroje, včetně 3D Blu-ray přehrávačů, 3D vysílání a rovněž jsou podporovány nejnovější generace herních konzolí.
Automatická a manuální korekce lichoběžníkového zkresleníPokud se projektor Optoma ZH406 DLP nachází mimo standardní projekční osu, můžete pomocí funkce Auto Keystone automaticky upravit lichoběžníkový efekt pro zarovnání obrazu. Automatická korekce lichoběžníkového zkreslení upravuje obraz pouze ve svislé rovině. Případně můžete manuálně upravit lichoběžníkové zkreslení ve vertikální i horizontální rovině, kdy každý roh obrázku můžete jednotlivě pokřivit a vytvořit tak dokonale narovnaný obraz.
Vzduchotěsný optický motor IP6XOptoma ZH406 DLP vyniká odolností proti pronikání prachu, díky čemuž je umožněn jeho nepřetržitý provoz bez údržby i v náročných prostředích. Nezávisle testováno a certifikováno podle normy IEC 60529 s IP6X prachovou odolností. ...

Produkt je výrobek značky Optoma ,distribuovaný s EAN kódem 5055387663374.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Optoma, Video Optoma, Projektory Optoma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Optoma ZH406 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Optoma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Optoma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Optoma ZH406
Právě si prohlížíte...

44790,- Kč