Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Prodlužovací kabel/zásuvková lišta Bachmann Connectus 2m/6zásuvek H05VV-F 3Gx1,5 černý 330.101F

Prodlužovací kabel/zásuvková lišta Bachmann Connectus 2m/6zásuvek H05VV-F 3Gx1,5 černý 330.101F

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prodlužovací kabel/zásuvková lišta Bachmann Connectus 2m/6zásuvek H05VV-F 3Gx1,5 černý 330.101F z kategorie kutilství a řemeslo, elektroinstalace, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Prodlužovací kabel/zásuvková lišta Bachmann Connectus 2m/6zásuvek H05VV-F 3Gx1,5 černý 330.101F .

Detailní informace

Vysoce kvalitní prodlužovací kabel Bachmann Connectus je elegantním a spolehlivým pomocníkem  vaši domácnost. Prodlužovačka s kolébkovým vypínačem je koncipována pro vyšší proud, než běžné kancelářské prodlužovačky, a zásuvková pouzdra navíc neobsahují halogeny ani PVC. Prodlužovací kabel s vypínačem Bachmann Connectus má 6 zásuvky se zemnicím kolíkem. Přívodný kabel je 2 m dlouhý, průřez žíly činí 1,5 mm2.  Prodlužovačka je vhodná pro maximální zátěž 16 A. Stupeň krytí je IP40. Zdířky jsou pootočeny o 35°. Vybírejte z pestré škály prodlužovací...ch kabelů na našem e-shopu, které mají až 8 zásuvek. Zajímavou alternativou jsou prodlužovací sloupky. Především na delší vzdálenost jsou praktické prodlužovací kabely na bubnu, pokud sháníte náhradu za poškozený kabel či vidlici, vybírejte z flexo šňůr. O firmě Bachmann Firma Bachmann je rodinný podnik sídlící v německém Stuttgartu, který vyvíjí, vyrábí a prodává elektrické komponenty a systémy pro energetický management a multimediální technologie. V našem sortimentu najdete především flexo šňůry, prodlužovací kabely a prodlužovací kabelové bubny Bachmann. Podívejte se na všechny produkty značky Bachmann na E1.cz.

Produkt je výrobek značky Bachmann ,distribuovaný s EAN kódem 4016514058402.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Bachmann, Elektroinstalace Bachmann.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 795 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prodlužovací kabel/zásuvková lišta Bachmann Connectus 2m/6zásuvek H05VV-F 3Gx1,5 černý 330.101F a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, elektroinstalace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bachmann a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bachmann najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prodlužovací kabel/zásuvková lišta Bachmann Connectus 2m/6zásuvek H05VV-F 3Gx1,5 černý 330.101F
Právě si prohlížíte...

598,- Kč