Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Talamex Brake Winch WT-75G - 540 kg - 7% sleva

-7%
Talamex Brake Winch WT-75G - 540 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Talamex Brake Winch WT-75G - 540 kg z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, přeprava nákladů pomocí vozidel, přívěsy k motorovým vozidlům, přívěsy na čluny, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Talamex Brake Winch WT-75G - 540 kg .

Zlevněné zboží

Naviják s jedním převodovým stupněm, vybavený automatickým systémem brzdění na zabránění neúmyslnému navinutí lana nebo drátu. Tato série je standardně vybavena ochranným krytem ozubeného kola. Převod - 4: 1, nosnost - 540 kg, hmotnost - 3,95 kg, kapacita - 15 m / 5 mm lanko. Užitečné zatížení : 540 kg Země původu : Taiwan

Produkt je výrobek značky Talamex ,distribuovaný s EAN kódem 8711497540789.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Talamex, Díly a příslušenství vozidel Talamex, Přeprava nákladů pomocí vozidel Talamex, Přívěsy k motorovým vozidlům Talamex, Přívěsy na čluny Talamex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Talamex Brake Winch WT-75G - 540 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, přeprava nákladů pomocí vozidel sleva, přívěsy k motorovým vozidlům sleva, přívěsy na čluny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Talamex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Talamex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Talamex Brake Winch WT-75G - 540 kg
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

982,- Kč