Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Konig & Meyer 24740 - 25% sleva

-25%
Konig & Meyer 24740

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konig & Meyer 24740 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, příslušenství ke stojanům na noty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Konig & Meyer 24740 .

Zlevněné zboží

Profesionální patentovaný stojan na reproduktory a světla s inovativním dvojitým klikovým mechanismem. 3-dílná kombinace trubek pokrývá rozsah použití od 1 715 do 4 000 mm výšky. Náklad se zvedá a spouští uživatelsky příjemným, bezpečným a spolehlivým způsobem pomocí dvou samostatných klikových převodů. Integrovaný systém »Auto Lock« zabraňuje náh...lému spuštění nákladu automatickým uzamčením. Kliku lze také odstranit, aby se zabránilo neoprávněnému použití. Jelikož nejsou použity žádné kabely, stojan je zcela bezúdržbový. Tento robustní stojan je zaměřen především na stabilitu a odolnost, takže lze snadno dosáhnout nosnosti 40 kg. Kompaktní přepravní rozměry jsou 1 695 x 200 x 165 mm a hmotnost kolem 14,2 kg. Integrované závitové pouzdro M10 lze použít k přímé montáži přídavných příčníků nebo samostatných reflektorů. Barva: Černá Země původu: Německo Průměr: 35 mm Průměr (mm): 35.0 Nosnost: 14,2 kg Maximální výška: 4000 mm Minimální výška: 1715 mm Typ: Stojan Hmotnost: 14,2 kg

Produkt je výrobek značky Konig & Meyer ,distribuovaný s EAN kódem 4016842117079.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Konig & Meyer, Hobby, hudba a výtvarné umění Konig & Meyer, Hudební nástroje – příslušenství Konig & Meyer, Příslušenství ke stojanům na noty Konig & Meyer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konig & Meyer 24740 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, příslušenství ke stojanům na noty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Konig & Meyer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Konig & Meyer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konig & Meyer 24740
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

12490,- Kč