Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Konig & Meyer 16075 SB Stojan na sluchátka

Konig & Meyer 16075 SB Stojan na sluchátka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konig & Meyer 16075 SB Stojan na sluchátka z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, příslušenství ke sluchátkům a náhlavním soupravám, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Konig & Meyer 16075 SB Stojan na sluchátka .

Detailní informace

Prezentujte nebo uschovejte své sluchátka s tímto atraktivním stolním stojanem. Strukturovaný povrch a exkluzivní design zajišťují dokonalou stabilitu a vysokou funkčnost. Stojan je ideální pro domácí použití i pro profesionální použití ve studiu. Pogumovaný držák chrání sluchátka před poškozením. Ploché gumové podložky zajišťují, že stojan na sluchátka je protiskluzový. Typ: Stojan Vhodné pro: Sluchátka na uši Barva: Béžová Země původu: Čína Hmotnost (g): 694.0 Šířka (mm): 147.0 Hloubka (mm): 145.0 Výška (mm): 250.0 Barva podle výrobce: Sand B...eige

Produkt je výrobek značky Konig & Meyer ,distribuovaný s EAN kódem 4016842117130.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Konig & Meyer, Zvuk Konig & Meyer, Zvuková zařízení – příslušenství Konig & Meyer, Příslušenství ke sluchátkům a náhlavním soupravám Konig & Meyer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Beige
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Urban Classics Earphone Case 2-Pack OS

Velikost OS / Vícebarevná / Urban classics
579,- Kč
319,- Kč
Detail
1 410,- Kč
Detail
2 949,- Kč
2 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Konig & Meyer 16075 SB Stojan na sluchátka a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, příslušenství ke sluchátkům a náhlavním soupravám sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Konig & Meyer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Konig & Meyer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konig & Meyer 16075 SB Stojan na sluchátka
Právě si prohlížíte...

530,- Kč