Sonik Naviják Insurgent 5000

Sonik Naviják Insurgent 5000
Sonik Naviják Insurgent 5000
Sonik Naviják Insurgent 5000
Sonik Naviják Insurgent 5000
2 899 2 899 1343
2 899,- Kč

Původní cena: 2 899,- Kč


Hodnocení:


Sonik Naviják Insurgent 5000 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Sonik Naviják Insurgent 5000 .

Detailní informace

Skvěle vyvážený naviják s extrémně jemnou převodovkou. Tyto elegantní středně velké navijáky nabízejí výjimečný výkon a kompaktní tělo, takže jsou ideální pro použití na malých nebo středně velikých kaprových vodách. Skvěle vyvážený naviják s extrémně jemnou převodovkou. Tyto elegantní středně velké navijáky nabízejí výjimečný výkon a kompaktní tělo, takže jsou ideální pro použití na malých nebo středně velikých kaprových vodách. Nepodceňujte však navijáky Insurgent, pokud jde o velké ryby. Extrémně citlivou přední brzdu Quick-Torque lze za vše...ch okolností velmi rychle seřídit tak, aby vyhovovala při zdolávání přesně podle aktuální potřeby. Převodový systém se šnekovým hřídelem nabízí velmi plynulý a nerušený chod jak při zdolávání, tak při stahování velkých zátěží. Cívka je vybavená dvojitými klipy pro zaklipování vlasce.
elegantní, matně černý povrch silné grafitové tělo a rotor matně černá hliníková klika s dřevěnou rukojetí brzdný systém Quick-Torque
  - Převodový systém Wormshaft - Floting Rotor Line Guard (zabraňuje zamotání linie s osou) - Přední brzdový systém Quick Drag - Dvakrát odpružené a zajeté klipy - Grafitové pouzdro a rotor - Hladký, matný černý povrch - Převodový poměr 4,6: 1 - 5 + 1 kuličková ložiska - Matně černá rukojeť z eloxovaného hliníku s dřevěným knoflíkem - Hmotnost: 535 g - kapacita cívky: 0,30mm / 380m nebo 0,35mm / 280m nebo 0,40mm / 200m

Produkt je výrobek značky Sonik ,distribuovaný s EAN kódem 5055279519789.

Procházet zboží z kategorie Sport Sonik, Outdoorové aktivity Sonik, Rybaření Sonik, Rybářské navijáky Sonik.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sonik Naviják Insurgent 5000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sonik a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sonik najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sonik Naviják Insurgent 5000
Právě si prohlížíte...

2899,- Kč