Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Naviják Vanquish C3000M HG FB - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Vanquish C3000M HG FB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Naviják Vanquish C3000M HG FB z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Vanquish C3000M HG FB .

Zlevněné zboží

Naviják z nového programu Quick Response je lehký a mimořádně citlivý, s malým momentem setrvačnosti. Naviják z nového programu Quick Response je lehký a mimořádně citlivý, s malým momentem setrvačnosti. O lehkou a snadnou rotaci se postará jedinečná konstrukce rotoru Magnumlite. Vysoké citlivosti je dosaženo kombinací uložení Silent Drive a mikromodulární převodovky (Micromodule Gear II). Naviják je vhodný pro lehké až ultralehké techniky rybolovu, zaměřené především na okouny, pstruhy a candáty. Tělo Hagane, převodovka Micromodule Gear II, Si...lent Drive, Magnumlite rotor, řešení převodovky X-Ship, G Free Body, cívka AR-C Spool, kuličková ložiska S A-RB.

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255225458.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Shimano, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Shimano, Optika – příslušenství Shimano, Příslušenství k puškohledům Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Vanquish C3000M HG FB a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Vanquish C3000M HG FB
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

10475,- Kč