Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC
Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC
Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC
Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC
3 680 4 089 269
3 680,- Kč

Původní cena: 4 089,- Kč


Hodnocení:


Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC .

Zlevněné zboží

Nový naviják ULTEGRA je dokladem dlouhodobého technického vývoje oblíbeného navijáku střední cenové kategorie. Nyní je vybaven celou řadou nejnovějších technologií, které byly dosud k vidění jen u navijáků nejvyšší cenové kategorie, jako je například Stella. Nový naviják ULTEGRA je dokladem dlouhodobého technického vývoje oblíbeného navijáku střední cenové kategorie. Nyní je vybaven celou řadou nejnovějších technologií, které byly dosud k vidění jen u navijáků nejvyšší cenové kategorie, jako je například Stella. Celá řada Ultegra nyní nabízí vý...razně vyšší užitnou hodnotu. Kombinací převodovky Hagane, mikromodulární převodovky MicroModule II, uložení převodovky X-Ship a technologie Silent Drive dále naviják zvyšuje hladkost chodu a nabízí úžasný pocit z rybaření. Technologie X-Protect brání průniku vody do navijáku a do pohyblivých částí, což se projeví ve výrazně delší životnosti navijáku a bezchybném chodu. Cívka s dlouhým zdvihem umožňuje vlasci snadnější uvolnění v průběhu odhazování, což se projevuje v prodloužení odhazovací vzdálenosti a vyšší přesnosti nahození. Nové tělo z kompozitu Ci4+ pomohlo snížit hmotnost navijáku, což se projeví v menší únavě rybáře, především při delším chytání.

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255250399.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Ultegra 2500 HGFC
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3680,- Kč