Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ
6 236 6 929 115
6 236,- Kč

Původní cena: 6 929,- Kč


Hodnocení:


Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ .

Zlevněné zboží

Naviják Sustain FJ je součástí řady Magnumlite a je vybaven rotorem MGL s lehkou rotací, která umožňuje dokonalou kontrolu nástrahy. S odolným hliníkovým tělem HAGANE je vynikajícím navijákem pro lehké, střední i velké nástrahy. Naviják Sustain FJ je součástí řady Magnumlite a je vybaven rotorem MGL s lehkou rotací, která umožňuje dokonalou kontrolu nástrahy. S odolným hliníkovým tělem HAGANE je vynikajícím navijákem pro lehké, střední i velké nástrahy. Vhodný je nejen pro sladkovodní rybolov, ale i pro pobřežní mořský rybolov. Černé tělo vypad...á fantasticky, ale skutečná krása tohoto navijáku je samozřejmě v jeho vlastnostech. Rotace je pozoruhodně lehká, je vybaven předními Shimano technologiemi, jako je úprava převodovky Micro Module Gear II, Silent Drive, ochrana proti proniknutí vody X-Protect či Long Strike Spool pro delší a ještě delší odhozy. Naviják Sustain FJ je součástí řady Magnumlite a je vybaven rotorem MGL s lehkou rotací, která umožňuje dokonalou kontrolu nástrahy. S odolným hliníkovým tělem HAGANE je vynikajícím navijákem pro lehké, střední i velké nástrahy. Vhodný je nejen pro sladkovodní rybolov, ale i pro pobřežní mořský rybolov. Černé saténové tělo vypadá fantasticky, ale skutečná krása tohoto navijáku je samozřejmě v jeho vlastnostech. Rotace je pozoruhodně lehká, je vybaven předními Shimano technologiemi, jako je úprava převodovky Micro Module Gear II, Silent Drive, ochrana proti proniknutí vody X-Protect či Long Strike Spool pro delší a ještě delší odhozy. Specifikace
hmotnost navijáku (g) 210
kuličková ložiska - typ S A-RB
kuličková ložiska (ks) 8+1
převodový poměr 6,0:1
návin na 1 otočení kličky (cm) 89
mate

Produkt je výrobek značky Shimano.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

6236,- Kč