Shimano Naviják Stradic CI4+ 2500 RA - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Stradic CI4+ 2500 RA
4 679 5 199 1242
4 679,- Kč

Původní cena: 5 199,- Kč


Hodnocení:


Shimano Naviják Stradic CI4+ 2500 RA z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Stradic CI4+ 2500 RA .

Zlevněné zboží

Shimano Stradic C14+  RA má tělo vyrobené z nejmodernějšího lehkého kompozitu CI4+. To je superpevný a velmi lehký materiál, který dokáže odolávat i v nejnáročnějších rybolovných situacích. Shimano Stradic C14+  RA má tělo vyrobené z nejmodernějšího lehkého kompozitu CI4+. To je superpevný a velmi lehký materiál, který dokáže odolávat i v nejnáročnějších rybolovných situacích. Nádherný vzhled skvěle ladí se špičkovými technologiemi. Mezi ně například patří oscilační systém Aero Wrap II, pomáhající zajistit dokonalou pokládku vlasce. Power Rolle...r výrazně redukuje riziko zamotání vlasce, takže velkou výhodou je možnost použití velmi tenkých vlasců a splétaných šňůr. Unikátní systém bojové brzdy (Fightin' Drag) umožňuje snadné a rychlé nastavení brzdné síly v průběhu zdolávání ryby. Pět zapouzdřených kuličkových ložisek S A-RB a jedno ložisko válečkové zaručují hedvábně hladký chod a účinnost. Hypergear přenáší větší výkon z kličky na rotor větším točivým momentem.
super pevný a velmi lehký materiál CI4+ oscilační systém Aero Wrap II Power Roller unikátní systém bojové brzdy - Fightin' Drag

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255195577.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Stradic CI4+ 2500 RA a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Stradic CI4+ 2500 RA
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

4679,- Kč