Shimano Naviják Stradic C3000 FL - 22% sleva

-22%
Shimano Naviják Stradic C3000 FL
Shimano Naviják Stradic C3000 FL
Shimano Naviják Stradic C3000 FL
Shimano Naviják Stradic C3000 FL
4 455 5 739 428
4 455,- Kč

Původní cena: 5 739,- Kč


Hodnocení:


Shimano Naviják Stradic C3000 FL z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Stradic C3000 FL .

Zlevněné zboží

Produktová řada navijáků STRADIC je velmi dobře známá a vysoce hodnocená stovkami tisíc rybářů po celém světě. Za celou spoustu let Stradic přináší těmto rybářům stejnou zkušenost – jde o silný a spolehlivý naviják, který nikdy nikoho nenechá na holičkách. Produktová řada navijáků STRADIC je velmi dobře známá a vysoce hodnocená stovkami tisíc rybářů po celém světě. Za celou spoustu let Stradic přináší těmto rybářům stejnou zkušenost – jde o silný a spolehlivý naviják, který nikdy nikoho nenechá na holičkách. Nový Stradic FL je pokračovatelem ús...pěšné řady FK, a proto nese stejné vlastnosti – pevnost a spolehlivost. Přesto přináší nová úžasná vylepšení: 1. Vylepšená hladkost rotace (MicroModule II, Silent Drive) 2. Životnost a odolnost (pevná převodovka Hagane, ochrana X Protect) 3. Odhazovací parametry (velký zdvih cívky). Tyto parametry činí z navijáku Stradic FL ideální všestranný přívlačový naviják, který lze využít pro všechny běžné techniky sladkovodního rybolovu. Je velmi vhodný především při lovu, kdy je pevnost a spolehlivost navijáků klíčová – při lovu na řece, při chytání velkých ryb a s většími nástrahami. Stejně tak se tento naviják uplatní pro mořský pobřežní rybolov. Protože produktová řada nabízí celou řadu velikostí a převodových poměrů, je Stradic skvělou volbou pro každého rybáře bez ohledu na techniku a druh ryby. Parametry: Hmotnost (g) 225 Převodový poměr 5,3:1 Ložiska 6+1 Max. brzdná síla (kg) 9 Kapacita vlasce (mm/m) 0.2

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255225847.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Shimano, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Shimano, Optika – příslušenství Shimano, Příslušenství k puškohledům Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Stradic C3000 FL a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Stradic C3000 FL
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

4455,- Kč