Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Naviják Sienna 2500 RE - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Sienna 2500 RE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Naviják Sienna 2500 RE z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Sienna 2500 RE .

Zlevněné zboží

Nástupce úspěšného modelu Sienna RD. Přívlačový naviják se zadní brzdou v základní cenové kategorii je perfektní volbou pro rybáře, kteří chodí chytat spíše příležitostně, přesto však očekávají vynikající kvalitu, spojenou se značkou Shimano. Nástupce úspěšného modelu Sienna RD. Přívlačový naviják se zadní brzdou v základní cenové kategorii je perfektní volbou pro rybáře, kteří chodí chytat spíše příležitostně, přesto však očekávají vynikající kvalitu, spojenou se značkou Shimano. Sienna RE je určena pro běžný rybolov, především se uplatní na l...ehkých feederových nebo plavačkových prutech, stejně jako na prutech pro střední nebo lehkou přívlač při lovu okounů, štik a candátů. Specifikace hmotnost navijáku (g) 300 kuličková ložiska (ks) 1 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 5,2:1 návin na 1 otočení kličky (cm) 76 materiál těla XT-7 typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kapacita cívky (mm/m) 0,25 / 160 maximální brzdná síla (kg) 2

Produkt je výrobek značky Shimano.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Shimano, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Shimano, Optika – příslušenství Shimano, Příslušenství k puškohledům Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Sienna 2500 RE a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Sienna 2500 RE
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

890,- Kč