Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI
Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI
Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI
Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI .

Zlevněné zboží

Nádherný elegantní vzhled přívlačového navijáku Sedona FI v základní cenové kategorii povyšuje také využití nové revoluční převodovky HAGANE. Nádherný elegantní vzhled přívlačového navijáku Sedona FI v základní cenové kategorii povyšuje také využití nové revoluční převodovky HAGANE. Právě díky této nepřekonatelné převodovce HAGANE si mohou být rybáři jisti, že jim bude naviják sloužit dlouhá léta i v extrémních podmínkách a při náročném použití. Technologie G Free Body přináší také vysoký uživatelský komfort, protože posun těžiště navijáku blíž...e k ose prutu snižuje fyzickou náročnost při manipulaci. Ve spojení s převodovkou HAGANE tak ukazuje přesvědčivé výhody, zejména při časově náročném rybolovu. Vynikající technické parametry povýšené ještě o jedinečný vzhled ocení nejen nováčci, ale i zkušení rybáři. Nová Sedona FI přichází na trh s modely od velikosti 1000 do 5000 a s několika různými převodovými poměry. Parametry: Hmotnost (g) 250 Převodový poměr 5,0:1 Ložiska 3+1 Max. brzdná síla (kg) 9 Kapacita vlasce (mm/m) 0.25-210/0.30-130/0.35-100 Návin vlasce na otočku (cm) 73 Náhradní cívka

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255211246.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Shimano, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Shimano, Optika – příslušenství Shimano, Příslušenství k puškohledům Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Sedona Compact 3000 FI
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1718,- Kč